Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Στους Νετς ο Σκόλα
Στους Νετς ο ΣκόλαΣύμφωνα με πληροφορίες του «Yahoo Sports» ο Λούις Σκόλα ήρθε σε συμφωνία με τους Μπρούκλιν Νετς για συμβόλαιο ενός έτους. Στους Μπρούκλιν Νετς πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λούις Σκόλα. Ο Αργεντινός σέντερ, που ήταν free agent, έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Νέας Υόρκης για συμβόλαιο ενός έτους, ενισχύοντας σημαντικά τη ...

Στους Νετς ο Σκόλα

Στους Νετς ο Σκόλα

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Yahoo Sports» ο Λούις Σκόλα ήρθε σε συμφωνία με τους Μπρούκλιν Νετς για συμβόλαιο ενός έτους.

Στους Μπρούκλιν Νετς πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του ο Λούις Σκόλα. Ο Αργεντινός σέντερ, που ήταν free agent, έδωσε τα χέρια με την ομάδα της Νέας Υόρκης για συμβόλαιο ενός έτους, ενισχύοντας σημαντικά τη ρακέτα τους.

Στα εννέα χρόνια που αγωνίζεται στο NBA ο 36χρονος άσος μετράει 12.3 πόντους και 6.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ την περυσινή σεζόν είχε 8.7 πόντους ανά αγώνα με τη φανέλα των Τορόντο Ράπτορς.

Δείτε το tweet:

πηγή : contra.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CF%84%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1/

About totritomati