Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Οπαδός της Λίβερπουλ ο Λεμπρόν
Οπαδός της Λίβερπουλ ο ΛεμπρόνΜήνυμα στον Γίργκεν Κλοπ και τη Λίβερπουλ που κατευθύνονται στις ΗΠΑ για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία έστειλε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Η Λίβερπουλ ταξιδεύει στις ΗΠΑ για την καλοκαιρινή της προετοιμασία και ο Λεμπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί για ότι τον χρειαστεί! Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο Αμερικανός μέσω facebook: «Στον κόουτς Κλοπ και στους «Reds». Είμαι ...

Οπαδός της Λίβερπουλ ο Λεμπρόν

Οπαδός της Λίβερπουλ ο Λεμπρόν

Μήνυμα στον Γίργκεν Κλοπ και τη Λίβερπουλ που κατευθύνονται στις ΗΠΑ για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία έστειλε ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Η Λίβερπουλ ταξιδεύει στις ΗΠΑ για την καλοκαιρινή της προετοιμασία και ο Λεμπρόν Τζέιμς θα είναι εκεί για ότι τον χρειαστεί! Τουλάχιστον έτσι δήλωσε ο Αμερικανός μέσω facebook:

«Στον κόουτς Κλοπ και στους «Reds». Είμαι ενθουσιασμένος που έρχεστε στις ΗΠΑ. Ότι χρειαστείτε είμαι εδώ», αναφέρει στον λογαριασμό του ο Λεμπρόν, ανεβάζοντας παράλληλα και μια φωτογραφία της Λίβερπουλ με το όνομά του και τον αριθμό «6».

πηγή : contra.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%B2%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB-%CE%BF-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%BD/

About totritomati