Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Ο Ομπάμα θέλει να γίνει ιδιοκτήτης σε ομάδα του NBA
Ο Ομπάμα θέλει να γίνει ιδιοκτήτης σε ομάδα του NBAΣύμφωνα με δηλώσεις του Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ, ο Μπαράκ Ομπάμα σκέφτεται σοβαρά να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας του ΝΒΑ, όταν αποχωρήσει από την προεδρία των ΗΠΑ. Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει κρύψει την λατρεία του για το μπάσκετ. Μάλιστα, αποτελεί έναν από τους «φανατικότερους» υποστηρικτές των Σικάγο Μπουλς, ενώ αρκετά συχνά βλέπει ...

Ο Ομπάμα θέλει να γίνει ιδιοκτήτης σε ομάδα του NBA

Ο Ομπάμα θέλει να γίνει ιδιοκτήτης σε ομάδα του NBA

Σύμφωνα με δηλώσεις του Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ, ο Μπαράκ Ομπάμα σκέφτεται σοβαρά να γίνει ιδιοκτήτης ομάδας του ΝΒΑ, όταν αποχωρήσει από την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο Μπαράκ Ομπάμα δεν έχει κρύψει την λατρεία του για το μπάσκετ. Μάλιστα, αποτελεί έναν από τους «φανατικότερους» υποστηρικτές των Σικάγο Μπουλς, ενώ αρκετά συχνά βλέπει δια ζώσης αναμετρήσεις της αγαπημένης του ομάδας, κι όχι μόνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις του Γραμματέα Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να εμπλακεί διοικητικά με ομάδα του NBA, αφότου ολοκληρώσει τη θητεία του, τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Ίρνεστ τόνισε πως ο Ομπάμα συζητά να αποτελέσει μέλος ενός επενδυτικού fund, που θα αγοράσει μετοχές ομάδας του NBA. Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβριο, ο Ομπάμα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GQ Magazine είχε παραδεχθεί πως σκέφτεται σοβαρά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Έχω φανταστεί να συμμετέχω ενεργά σε μία ομάδα, καθώς θεωρώ πως θα έχει πολύ πλάκα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε αν το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα…

πηγή : contra.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BF-%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B1-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BF/

About totritomati