Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Εύκολη βραδιά με super Γιάννη

Εύκολη βραδιά με super Γιάννη

Εύκολη βραδιά με super Γιάννη

Άλλη μια ηγετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην αναμέτρηση των Bucks εναντίον των Timberwolves.

Θεωρητικά ήταν μάχη »ελαφιών» εναντίον »λύκων» με την ομάδα του Milwaukee να δείχνει ότι εκείνοι ήταν οι λύκοι νικώντας τους άνετα με 116-101. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε για άλλη μια φορά ο  Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνοντας το triple-double για μόνο ένα ριμπάουντ, έχοντας συγκεκριμένα 27 πόντους με 9/17 δίποντα , 9 ριμπάουντ, 12 ασίστ (ρεκόρ καριέρας), 3 κλεψίματα και 2 τάπες. Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Khris Middleton με 32 πόντους έχοντας 8/9 τρίποντα δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο οτι είναι ο σουτέρ για τον οποίο ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά το καλοκαίρι. Θετικοί ήταν επίσης και οι Jabari Parker (16 πόντοι) και Greg Monroe (14 πόντοι με 6/6 δίποντα, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ).Για τους ηττημένους ξεχώρισε για ακόμα μια φορά ο Karl-Anthony Towns που αν και δεν αγωνίστηκε για πολύ, πρόλαβε να σημειώσει 21 πόντους με 10/14 προσπάθειες.

Με αυτή τη νίκη οι Bucks έδειξαν οτι δεν θα τα παρατήσουν τόσο εύκολα και θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους μια θέση στα play-offs, κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο βέβαια.

Αθανασούλης Κωνσταντίνος


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%B5%CF%8D%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-super-%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7/

About totritomati