Home / Ειδήσεις / Χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα προβλέπει η ΕΜΥ από Δευτέρα- Δείτε χάρτη

Χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα προβλέπει η ΕΜΥ από Δευτέρα- Δείτε χάρτη

Χιόνια ακόμη και χαμηλότερα υψόμετρα αναμένεται να δούμε από Δευτέρα 21 Μαρτίου, αναφέρει με ανάρτηση του στο twitter ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού για τις 21 Μαρτίου αναμένεται να έχουμε νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες αρχικά στα ανατολικά και νότια και από το μεσημέρι και στην υπόλοιπη χώρα.

Στα ανατολικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε περιοχές στα ανατολικά με χαμηλότερο υψόμετρο, από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρός.

Σε κάθε περίπτωση ο κος Κολυδάς στην ανάρτηση του συνέστησε να αρακολουθείται η πρόγνωση 2 ημερών της ΕΜΥ  στην ενότητα με τα γενικά χαρακτηριστικά και τις προειδοποιήσεις του καιρού.

Διαβάστε αναλυτικότερα τις προβλέψεις του καιρού και στην ιστοσελίδα μας skaikairos.gr

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μακρόν: Η Γαλλία ανεξάρτητη και πιο ισχυρή εάν εκλεγώ ξανά πρόεδρος
Εφευρέσεις και βιομηχανικά σχέδια οκτώ μαθητών δημοτικού βραβεύτηκαν από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας
Αύριο θα συνεχιστεί το ταξίδι του πρόξενου Μανώλη Ανδρουλάκη προς Μολδαβία

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή

About skaigr