Home / Media / Για τους παιδεραστές: Χημικός ευνουχισμός!!

Για τους παιδεραστές: Χημικός ευνουχισμός!!

Μακάρι αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και να εφαρμοστεί σ’ όλα τα μέρη του κόσμου, για να σταματήσουν επιτέλους να υπάρχουν αυτά τα διεστραμμένα αυτά άτομα που λέγονται παιδεραστές…

Πρόκειται να υπογραφεί διάταγμα με το οποίο θα επιτρέπεται η χρήση του χημικού ευνουχισμού για την τιμωρία των παιδεραστών και στην Ινδονησία.

Ο Τζόκο Ουιντόντο  (πρόεδρος της Ινδονησίας) αναμένεται να εκδώσει προεδρικό διάταγμα σύντομα με το οποίο θα εγκρίνει την τιμωρία αυτή, έπειτα από τη συμφωνία στην οποία κατέληξε αργά χθες το βράδυ το υπουργικό συμβούλιο της χώρας.

Ανησυχούμε έντονα για τα κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Το φαινόμενο αυτό έχει φθάσει σε αδιανόητα επίπεδα», δήλωσε αργά εχθές το βράδυ στους δημοσιογράφους ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Μ Πρασέτιο έπειτα από σύγκληση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη έπειτα από μία σειρά σεξουαλικών εγκλημάτων στην πρωτεύουσα Τζακάρτα, με θύματα παιδιά… όπως ο  βιασμός μίας 6χρονης μαθήτριας (τον περασμένο χρόνο) από μία ομάδα επιστατών στο Διαπολιτισμικό Σχολείο της Τζακάρτα, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Αμερικανικής πρεσβείας,   ο βιασμός μιας  9χρονης μαθήτριας (στις αρχές του μήνα), την οποία και δολοφόνησαν στην συνέχεια και δυστυχώς και πολλά άλλα παρόμοια κρούσματα…

Με παμψηφία  του Υπουργικού Συμβουλίου, συμφωνήθηκε ότι θα υπάρξει τιμωρία,  έτσι ώστε οι διεστραμμένοι αυτοί άνθρωποι, να φοβηθούν και να σκέφτονται προτού διαπράξουν αυτή την τερατώδη κίνηση.

Ο χημικός ευνουχισμός,  περιλαμβάνει τη χορήγηση με ένεση -μίας θηλυκής ορμόνης- με την ελπίδα να εξαφανιστεί η σεξουαλική επιθυμία στους χορηγούμενους. 

Άλλες χώρες που έχουν υιοθετήσει αυτή την τιμωρία για τους παιδεραστές είναι οι: Νότια Κορέα, Πολωνία, Ρωσία και Εσθονία, καθώς και ορισμένες αμερικανικές πολιτείες, σύμφωνα με το Αθηναϊκό πρακτορείο.

Σημειώνεται ότι: το 2011, η Νότια Κορέα έγινε η πρώτη ασιατική χώρα που έθεσε σε εφαρμογή αυτή την τιμωρία.

Θέμα σοβαρό,  πρέπει παγκοσμίως  αυτή η απόφαση του ευνουχισμού να γίνει αποδεκτή, για να κλονιστούν  οι διεστραμμένοι αυτοί χαρακτήρες ανθρώπων και να σταματήσουν να διαπράττουν το ολέθριο αυτό έγκλημα -του να τραυματίζουν για μια ζωή- τις τρυφερές ψυχούλες των παιδιών.

 gus_maverick

 

About gus_maverick