Home / Διεθνή / Χάκερ πολεμά τους τζιχαντιστές με εικόνες γκέι και πορνό

Χάκερ πολεμά τους τζιχαντιστές με εικόνες γκέι και πορνό

Εκδίκηση για το Ορλάντο

Λος Αντζελες
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μάχεται κατά του ISIS ένας χάκερ. Όπως δήλωσε, κατάφερε να πάρει υπό τον έλεγχό του τουλάχιστον 250 λογαριασμούς τζιχαντιστών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να αναρτήσει σε αυτούς πορνογραφικό περιεχόμενο, καθώς και φωτογραφίες που απεικονίζουν γκέι ζευγάρια.

Ο χάκερ, που χρησιμοποιεί το όνομα WauchulaGhost, δήλωσε στο CNN ότι μαζί με άλλους χάκερ εντόπισαν το αδύνατο σημείο κάποιων λογαριασμών και αποφάσισαν να επέμβουν. «Σκεφτήκαμε να πάρουμε τους λογαριασμούς τους και να τους εξεφτελίσουμε» ανέφερε.

Έτσι, το τζιχαντιστικό υλικό των λογαριασμών αυτών αντικαταστάθηκε με εικόνες γυμνών γυναικών και γκέι ζευγαριών, που συνοδεύονται από το μήνυμα «Είμαι γκέι και είμαι περήφανος».

Όπως αναφέρει ο συγκεκριμένος χάκερ, επιθέσεις σε τζιχαντιστικούς λογαριασμούς με στόχο το σοκ και την προσβολή του ISIS είχε πραγματοποιήσει και στο παρελθόν, ωστόσο μετά την πολύνεκρη επίθεση στο Ορλάντο, άλλαξε τη στρατηγική του προς το επιθετικότερο.

Πλέον, αλλάζει τα τζιχαντιστικά σύμβολα των λογαριασμών αυτών με εικόνες γκέι ζευγαριών που αγκαλιάζονται, και σημαίες με το ουράνιο τόξο, σύμβολο της LGBT κοινότητας.

«Χάθηκαν όλοι αυτοί οι αθώοι άνθρωποι. Ένιωσα ότι υπήρχε κάτι που μπορούσα να κάνω εναντίον του ISIS για να υπερασπιστώ αυτούς τους ανθρώπους» δήλωσε.

O WauchulaGhost ξεκίνησε την «καριέρα» του στα 16, όταν αγόρασε το πρώτο του κομπιούτερ. Αφού το «εξερεύνησε» σε τέτοιο βαθμό που το κατέστησε μη λειτουργικό, το πήγε για επισκευή σε έναν ειδικό, ο οποίος τον μύησε στα μυστικά του χάκινγκ. Πλέον, ο WauchulaGhost ανήκει στους Anonymous.

Newsroom ΔΟΛ

About Kostas Athanasoulis