Home / Διάφορα / Στόκας, Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ

Στόκας, Κατσιμίχας και Κίτρινα Ποδήλατα τραγουδούν για το ΚΕΘΕΑ

Πάνος Κατσιμίχας, Μπάμπης Στόκας και Κίτρινα Ποδήλατα ενώνουν τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις για μία μοναδική συναυλία που διοργανώνει ο Σύλλογος Σύλλογος Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ-ΕΞΑΝΤΑΣ στις 27 Ιουλίου στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά.

Η μουσική του Πάνου Κατσιμίχα δε χρειάζεται συστάσεις. Μας συντροφεύει μέχρι σήμερα με στίχους πάντα επίκαιρους, άλλοτε κοινωνικούς και πολιτικούς, άλλοτε ερωτικούς και ευαίσθητους.

Μαζί του θα εμφανιστεί το γνωστό για τις ιδιαίτερες live εμφανίσεις του, ροκ συγκρότημα Κίτρινα Ποδήλατα, με ανεξάντλητη ενέργεια και εκρηκτική σκηνική παρουσία.

Ο Μπάμπης Στόκας με εφόδιο την σπουδαία φωνή του και την αισθαντική ερμηνεία του υπόσχεται να μας ταξιδέψει μουσικά από το χθες στο σήμερα.

Μια μουσική διαδρομή γεμάτη εναλλαγές με τραγούδια που όχι μόνο αντέχουν στον χρόνο αλλά και που συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία.

Ο Σύλλογος Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ ιδρύθηκε το 2001 από ευαισθητοποιημένους γονείς παιδιών που βρίσκονταν σε διαδικασία απεξάρτησης. Στόχοι του Συλλόγου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόβλημα των εξαρτήσεων, καθώς και η προβολή και η ενίσχυση του έργου που επιτελεί το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ – ΕΞΑΝΤΑΣ που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και τα νησιά του Αιγαίου.

Η συναυλία ξεκινά στις 21:00.

Πηγή:http://news.in.gr/culture/article/?aid=1500013396#ref=latestarticles

About Panos Dreamer