Home / Ειδήσεις / Στη Λέσβο την Κυριακή ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στη Λέσβο την Κυριακή ο Προκόπης Παυλόπουλος

Στη Λέσβο θα μεταβεί την Κυριακή 8 Νοεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις με την ευκαιρία της 103ης επετείου της απελευθέρωσης του νησιού.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναμένεται στη Μυτιλήνη στις 10.15 το πρωί της Κυριακής, όπου θα τον υποδεχθεί ο δήμαρχος Μυτιλήνης Σπύρος Γαλανός, και θα μεταβούν μαζί στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αθανασίου, όπου θα τελεστεί δοξολογία.

Εν συνεχεία, ο Πρόεδρος θα μεταβεί στο Ηρώο Πεσόντων για κατάθεση Στεφάνου, και αμέσως μετά στον χώρο της παρέλασης , στην προκυμαία Μυτιλήνης.

Με το πέρας της παρέλασης ο κ. Παυλόπουλος θα αναχωρήσει για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, όπου στο πλαίσιο ειδικής τελετής θα του επιδοθεί το Χρυσό Μετάλλιο του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στη συνέχεια θα μεταβεί στο έργο ΕΣΠΑ, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά από την Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου.
Μεσολαβεί επίσημο γεύμα από τον δήμαρχο Μυτιλήνης προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας και αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος προβλέπεται να βρεθεί στο μοναστήρι του Αρχάγγελου Μιχαήλ στο Μανταμάδο Λέσβου.

Το πρόγραμμα του Προέδρου ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο χωριό Σκάλα Συκαμιάς, όπου ο κ. Παυλόπουλος θα έχει συνάντηση με κατοίκους της περιοχής.

About m bonsu