Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Europa League / Δε μάσησε τα λόγια του το ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωση που εξέδωσε

Δε μάσησε τα λόγια του το ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωση που εξέδωσε

Καμία δικαιολογία δεν έψαξε να βρει το ΑΠΟΕΛ, μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί του στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για περίπου ένα τέταρτο. Η Κυπριακή ομάδα μάλιστα αποφάσισε να πάρει δραστικά μέτρα, ακυρώνοντας τα εισιτήρια για το επερχόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια ενώ παράλληλα απολογήθηκε προς τον Αστέρα για τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ :

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη διατεθεί για τον αγώνα Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ ακυρώνονται και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αύριο θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για την πολιτική που θα ακολουθηθεί για την διάθεση και διανομή εισιτηρίων.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο Fan Day του Σαββάτου αναβάλλεται.

Η σημερινή συμπεριφορά ορισμένων ανεγκέφαλων πρόσβαλε ανεπανόρθωτα το όνομα του ΑΠΟΕΛ. Μόνο ντροπή μπορεί να νιώθει κάποιος υγιής σκεπτόμενος άνθρωπος και φίλαθλος για τις αλητείες που συνέβησαν στην κερκίδα που μας φιλοξένησε. Απολογούμαστε προς την διοίκηση και τους φιλάθλους του Αστέρα για την κάκιστη συμπεριφορά ορισμένων που εγκλημάτησαν μέσα σε μια φιλόξενη έδρα.

 

Επιμέλεια : Αθανασούλης Κωνσταντίνος

About Kostas Athanasoulis