Home / Αθλητισμός / Στη Βουλγαρία για τη νίκη σήμερα ο Ολυμπιακός

Στη Βουλγαρία για τη νίκη σήμερα ο Ολυμπιακός

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας η αποστολή της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης κόντρα στην Εγκερ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Το πρόγραμμα των «ερυθρόλευκων» μέχρι την ημέρα του αγώνα, περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση τη Δευτέρα, ενώ περιλαμβάνει διπλή προπόνηση την Τρίτη και πρωινό χαλάρωμα την Τετάρτη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν όλοι οι αθλητές από τον Θοδωρή Βλάχο. Μοναδικό ερωτηματικό o Κυριάκος Ποντικέας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Έλληνα τεχνικό.

Ο κ. Βλάχος τόνισε πως: «Είναι πολύ σημαντικό το πρώτο παιχνίδι του ομίλου, κόντρα σε μια ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει τα δυο τελευταία χρόνια και στις προηγούμενες αναμετρήσεις είχαμε “κλειστά” σκορ. Θέλουμε στην τρίτη μας επίσκεψη στο Έγκερ να φύγουμε με τη νίκη.

Έχουμε τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Να αγωνιστούμε με τον τρόπο που θέλουμε και να κάνουμε θετικό ξεκίνημα».

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/sto-egker-gia-niki-o-olumpiakos/3117714

About basilis progressive