Home / Αθλητισμός / Ο αντι-Ντα Κόστα και οι παρατηρήσεις στον Ερνάνι

Ο αντι-Ντα Κόστα και οι παρατηρήσεις στον Ερνάνι

Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλά περιθώρια να ξαποστάσει μετά τη νίκη στην Ξάνθη, αφού ακολουθεί ένα απαιτητικό διάστημα με αγώνες απέναντι σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρσεναλ και ΠΑΟΚ (στην Τούμπα).

Ο Μάρκο Σίλβα έχει συν τοις άλλοις να αντιμετωπίσει κι έναν σημαντικό πονοκέφαλο, καθώς ο Μανουέλ Ντα Κόστα τραυματίστηκε στο γόνατο και το γαστροκνήμιο, θα χάσει σίγουρα τα δύο από τα τρία πρώτα ματς της «καυτής» τριάδας, ενώ θα δώσει μάχη με το χρόνο για να είναι έτοιμος για τη Θεσσαλονίκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείται να βρει τον παρτενέρ του μονίμως βασικού Σιόβα και οι επιλογές του είναι τρεις: Μποτία, Αυλωνίτης και Βούρος. Ο πρώτος παρά την κακή του εμφάνιση στην Ξάνθη είναι παίκτης που οι Πειραιώτες εμπιστεύονται κι έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο, μιας και πέρσι ήταν ο βασικός στόπερ της ομάδας στο Champions League, ενώ οι δύο τελευταίοι απέδειξαν στην περίοδο προετοιμασίας πως μπορούν να προσφέρουν. Ως λύση για το κέντρο άμυνας λογίζεται και ο Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο είναι τιμωρημένος (και) για το δεύτερο ματς των ομίλων.

Σε κάθε περίπτωση και πέρα από τις θέσεις των αμυντικών, στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30) στο Φάληρο αναμένονται κάποιες αλλαγές, προκειμένου η ομάδα να φρεσκαριστεί και να προφυλαχθούν παίκτες εν όψει Λονδίνου. Πάντως δεν θα αλλάξουν… όλοι, αφού στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να ρισκάρουν απώλειες βαθμών και επιθυμούν τη διατήρηση ή ακόμη κι αύξηση της διαφοράς που ήδη έχουν αρχίσει να «χτίζουν» από τους ανταγωνιστές τους.

Για βασικός προορίζεται ο Ερνάνι, που αλήθεια είναι ότι δεν δείχνει να έχει προσαρμοστεί μετά την καθυστερημένη ενσωμάτωσή του στην ομάδα. Ο Μάρκο Σίλβα είχε χθες τετ-α-τετ με τον συμπατριώτη του, στον οποίο έκανε κάποιες παρατηρήσεις ζητώντας του να συμμετέχει περισσότερο στο παιχνίδι και να είναι πιο δυναμικός.

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/o-adi-nta-kosta-kai-oi-paratiriseis-ston-ernani/3110602

About basilis progressive