Home / Επικαιρότητα / Το ειρωνικό tweet του Άδωνι για τον Πάνο Καμμένο

Το ειρωνικό tweet του Άδωνι για τον Πάνο Καμμένο

Με ένα ειρωνικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τοποθετείται ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης για τον σάλο που προκάλεσε η υπουργοποίηση του Δημήτρη Καμμένου με αφορμή τα όσα έγραφε ο επί μόλις 12 ώρες υφυπουργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος, εκ των πιο ενεργών πολιτικών στα social media, δεν είχε προσέξει τις αναρτήσεις του βουλευτού του Δ. Καμμένου…», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

Σημειώνεται πως χθες, λίγο πριν την παραίτηση του Δημήτρη Καμμένου από το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. είχε γράφει στο Twitter: «Μέχρι την απόδειξη της αλήθειας για την υπόθεση των αντισημιτικών ρατσιστικών αναρτήσεων, ο υφυπουργός θα διευκολύνει με την παραίτησή του».

Παράλληλα, σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί ανέφερε πως αν ήξερε δεν θα τον είχε αφήσει να μπει στη Βουλή. «Όταν ήρθε η ώρα να δώσει εξηγήσεις, η απάντηση ήταν ότι δεν ήταν δικά μου, είναι άλλων. Τότε δεν είχε δημιουργηθεί θέμα ούτε είχα δει εγώ τέτοια tweets ρατσισμού και αντισημιτισμού. Δεν θα είχα αφήσει να μπει στη Βουλή. Αλλά δεν μπορώ να τον καταδικάσω», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Πάνος Καμμένος.

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/to-eirwniko-tweet-tou-adwni-gia-ton-pano-kammeno/3110633

About basilis progressive