Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / NBA / Μήπως λέει ψέματα για την ηλικία του ο… νέος Γιάο Μινγκ;
Μήπως λέει ψέματα για την ηλικία του ο… νέος Γιάο Μινγκ;Ο Ζου Κι φαίνεται να είναι το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο για το κινεζικό μπάσκετ, μιας και θα δοκιμάσει τη τύχη του στο ΝΒΑ. Ωστόσο, πολλές ομάδες αμφισβητούν την ηλικία του! Ο 2,19 ύψους Κινέζος σέντερ θα συμμετάσχει στο φετινό draft του NBA και αναμένεται να επιλεχθεί σε κάποια από τις τελευταίες θέσεις του πρώτου γύρου. ...

Μήπως λέει ψέματα για την ηλικία του ο… νέος Γιάο Μινγκ;

Μήπως λέει ψέματα για την ηλικία του ο… νέος Γιάο Μινγκ;

Ο Ζου Κι φαίνεται να είναι το επόμενο μεγάλο κεφάλαιο για το κινεζικό μπάσκετ, μιας και θα δοκιμάσει τη τύχη του στο ΝΒΑ. Ωστόσο, πολλές ομάδες αμφισβητούν την ηλικία του!

Ο 2,19 ύψους Κινέζος σέντερ θα συμμετάσχει στο φετινό draft του NBA και αναμένεται να επιλεχθεί σε κάποια από τις τελευταίες θέσεις του πρώτου γύρου.

Ο Ζου Κι που έχει αγωνιστεί στο κινεζικό πρωτάθλημα, δοκιμάστηκε από αρκετές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, αλλά αρκετοί οργανισμοί εξέφρασαν έντονα τις αμφιβολίες τους για την ηλικία του.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του, ο Κι είναι 20 χρονών, γεννημένος δηλαδή το 1996. Όμως, οι άνθρωποι που τον είδαν στα δοκιμαστικά του Draft, ανέφεραν επανειλημμένα ότι ο Κινέζος είναι γεννημένος το 1992 ή το 1993. Το γεγονός αυτό, εάν ισχύει ίσως επηρεάσει τη γνώμη των ομάδων για τον μεγαλόσωμο σέντερ και τις προοπτικές του.

Πάντως, όπως ακούγεται ο Κι φαίνεται πως την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στους Χιούστον Ρόκετς για να διαδεχθεί τον Γιάο Μινγκ.

Δείτε παρακάτω τις δυνατότητες του νεαρού σέντερ:

πηγή : sport-fm.gr


Πηγή: http://sportsite.gr/%CE%BC%CE%AE%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CF%88%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B7%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF/

About totritomati