Home / Ειδήσεις / Ισχυρή εκπροσώπηση της Λαϊκής Ενότητας στην επόμενη Βουλή, ζήτησε ο Π. Λαφαζάνης

Ισχυρή εκπροσώπηση της Λαϊκής Ενότητας στην επόμενη Βουλή, ζήτησε ο Π. Λαφαζάνης

Ισχυρό ποσοστό για τη Λαϊκή Ενότητα ζήτησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι.

Ο κ. Λαφαζάνης ανέφερε ότι το κόμμα του θέλει να αντιπροσωπεύσει το 62% των πολιτών που ψήφισαν «όχι» στο δημοψήφισμα και προσέθεσε ότι το ποσοστό της Λαϊκής Ενότητας θα μετρήσει περισσότερο από εκείνο των μνημονιακών κομμάτων, και θα καθορίσει μετεκλογικά τις πολιτικές εξελίξεις.

Συνεχίζοντας, χαρακτήρισε «δράμα για τη χώρα» η διακύβευση των εκλογών να είναι «Τσίπρας ή Μεϊμαράκης», ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι «πρόκειται για δυο διεκδικητές της εξουσίας που φιλοδοξούν να είναι πρωθυπουργοί σε μνημονιακό προτεκτοράτο».

«Το δίλημμα που έχουμε είναι αν θα υπομείνουμε τη λεηλασία του τρίτου μνημονίου» ανέφερε και προσέθεσε, ότι υπάρχει εναλλακτική λύση απέναντι στα μνημόνια. Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας κάλεσε τη νεολαία να στηρίξει την προσπάθεια. «Να στηρίξει την εργασία, την δυνατότητα για προοπτική, να μείνει σ αυτό τον τόπο και να μην ξενιτεύεται. Να στηρίξει την δύναμη για να έχει ελπίδα αυτή η χώρα. Το ΟΧΙ συνεχίζουμε να το στηρίζουμε και θα το κάνουμε μέχρι τέλους», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι ο αγώνας του κόμματός του δεν είναι μικροκομματικός, δεν περιορίζεται σε προγραμματικές διαφορές. «Διεξάγουμε αγώνα εθνικού χαρακτήρα, επιβίωσης του λαού και της νεολαίας μας».

About m bonsu