Home / Ειδήσεις / Αλ. Φλαμπουράρης: Να σταματήσει άμεσα η συκοφαντική επίθεση

Αλ. Φλαμπουράρης: Να σταματήσει άμεσα η συκοφαντική επίθεση

Με γραπτή δήλωσή του και επισυνάπτοντας όλα τα σχετικά έγγραφα (9 συνολικά) ο Αλέκος Φλαμπουράρης απαντά στα «ψευδή και συκοφαντικά» δημοσιεύματα, όπως τα χαρακτηρίζει, του “Πρώτου Θέματος”.

Αποκρούοντας τις αιτιάσεις του δημοσιεύματος, ο κ. Φλαμπουράρης επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι α) παραιτήθηκε από το ΔΣ της εταιρείας «Διάτμηση» στις 26.01.2015, β) μεταβίβασε τις μετοχές της εταιρείας που κατείχε (όπως προκύπτει από το από 26.01. 2015 Ιδιωτικό Συμφωνητικό αλλά και από το μετοχολόγιο της εταιρείας) και γ) στις 26.01.2015 προέβη στη διακοπή εργασιών (όπως προκύπτει από το σχετικό έγγραφο του Τμήματος Μητρώου της αρμόδιας φορολογικής αρχής), κατέθεσε το πτυχίο του και αίτηση συνταξιοδότησης.

Διαμηνύει ότι εάν μετά από τις διευκρινίσεις που δίνει και που συνοδεύονται από όλα τα σχετικά δημόσια έγγραφα δεν σταματήσει άμεσα «η συκοφαντική επίθεση του Πρώτου Θέματος» και δοθεί «συνέχεια στα ψεύδη», «την απάντηση θα δώσει η ελληνική δικαιοσύνη».

Ο κ. Φλαμπουράρης σημειώνει ότι «η αήθης χθεσινή επίθεση εναντίον μου από ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης είναι πολιτικά καθοδηγούμενη και συκοφαντική στοχεύει δε στην προσωπική και πολιτική μου εξόντωση καθώς και στην αποδόμηση του αναμφισβήτητου ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ξεπλυθούν οι τέσσερις δεκαετίες διαφθοράς και διαπλοκής του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος».

About m bonsu