Home / Αθλητισμός / Ποδόσφαιρο / Champions League / Οι σκέψεις του Σίλβα για τον Ολυμπιακό..

Οι σκέψεις του Σίλβα για τον Ολυμπιακό..

  • Το φαινόμενο ήταν σύνηθες τα προηγούμενα χρόνια. Πριν από τα παιχνίδια του Champions League υπήρχαν παίκτες που, είτε «κρατούσαν» δυνάμεις στα ματς πρωταθλήματος είτε… κρύβονταν και απέφευγαν τις πολλές επαφές, μην τυχόν και υπάρξει καμιά… στραβή και χάσουν το «μεγάλο» παιχνίδι που ακολουθούσε. Φέτος τα πράγματα ανετράπησαν εντυπωσιακά. Ο λόγος; Το μεγάλο (και κυρίως γεμάτο ποιότητα) ρόστερ. Εάν χαλαρώσεις έστω και για λίγο, περιμένει ο… επόμενος να σου πάρει τη θέση. Για αυτό κανείς δεν νοείται να μην τα δίνει όλα στον φετινό Ολυμπιακό. Για αυτό και υπάρχει ήδη (απρόσμενη) βελτίωση ακόμη και σε παίκτες πιο μεγάλης ηλικίας. Με τις προπονήσεις να θυμίζουν τις περισσότερες φορές απαιτητικά παιχνίδια, πιο σκληρά και υψηλότερου επιπέδου ακόμη και από ματς πρωταθλήματος.
  • Ο Σίλβα πιστεύει πολύ στον Ερνάνι. Αλλά παράλληλα δεν έχει καμία διάθεση να… επιβάλλει ετσιθελικά την παρουσία του στην 11άδα, εάν ο παίκτης δεν εναρμονιστεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού. Ολο αυτό το διάστημα προσπαθεί να τον τιθασεύσει και να τον κάνει πιο ενεργό, πιο συμμετοχικό. Μόλις τα καταφέρει (κάτι που θεωρεί θέμα χρόνου), πιστεύει ότι θα ανέβει το ποιοτικό επίπεδο όλης της ομάδας!
  • Η περίπτωση του Σεμπά είναι ενδεικτική της τακτικής που ακολουθεί ο Σίλβα. Δική του επιλογή και ο Βραζιλιάνος, αλλά στο ξεκίνημα δεν έπαιζε. Ξαφνικά, εκεί που όλοι θεωρούσαν ότι άλλοι παίκτες είχαν προβάδισμα, ο Μάρκο έκρινε ότι ο πρώην παίκτης της Εστορίλ ήταν έτοιμος να κάνει τη δουλειά, όπως ο ίδιος ήθελε. Και την έκανε…
  • Ο Σιόβας δεν κουνιέται από την 11άδα του Ολυμπιακού. Γενικώς. Αρα μένει μία «ανοιχτή» θέση στην άμυνα. Ο Μποτία είναι σε σούπερ κατάσταση, αλλά ο Ντα Κόστα επιστρέφει και είναι καλά. Ποιον θα διαλέξει ο Σίλβα το Σάββατο; Δεν έχει αποφασίσει ακόμη. Πάντως, είναι σαφές πως όποιος παίξει με την ΑΕΚ, θα έχει προβάδισμα και για το Ζάγκρεμπ.
  • Για να τεθεί έστω και ως ιδέα η αποχώρηση του Φορτούνη από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να γίνει κάτι εξωπραγματικό. Οχι μόνο για τα ελληνικά δεδομένα. Οσο για το νέο συμβόλαιο; Είναι τυπικό και όταν έρθει η ώρα, απλώς θα ανακοινωθεί…
  • Να, λοιπόν, που το συνεταιρικό “σύστημα” μας ενημέρωσε (ημι-επισήμως) για το ποιοι είναι οι εκλεκτοί του για την ΕΠΟ. Ο λάβρος συμπαραστάτης του Ιβάν, Γιώργος Λυσαρίδης, ο υπάλληλος του Ιβάν, Μάκης Γκαγκάτσης και ο κολλητός και προνομιακός συνομιλητής του Μελισσανίδη, Σπύρος Καλογιάννης. Μια στιγμή, όμως… Ο Αλαφούζος δεν θα διαλέξει δικό του υποψήφιο; Άλλη μία κατάφορη αδικία για «πράσινους» αστέρες επιπέδου Βασίλη Κωνσταντίνου.

 

Πηγή: www.gavros.gr

About gus_maverick