Home / Αθλητισμός / Ανακοίνωση ΠΑΟ: «Όλα τα περιμένουμε από τους κακουργηματικά κατηγορούμενους της ΕΠΟ»

Ανακοίνωση ΠΑΟ: «Όλα τα περιμένουμε από τους κακουργηματικά κατηγορούμενους της ΕΠΟ»

Μετά την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την απομάκρυνση του Γιάννη Τσαχειλίδη από την ΚΕΔ. Ιδιαίτερα αιχμηρή και με πολλά «βέλη» κατά της ΕΠΟ αναφέρει μεταξύ άλλων: «όλα πρέπει να τα περιμένει κανείς από τους κακουργηματικά κατηγορούμενους παράγοντες της ΕΠΟ».

Παράλληλα οι «πράσινοι» ζητούν να μάθουν τα κριτήρια της αντικατάστασής του από τον Σωμαρακάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Μέσα από παρασκηνιακές μεθοδεύσεις ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και υπεύθυνος του ορισμού των διαιτητών στη Super League, Γιάννης Τσαχειλίδης εξωθείται σε παραίτηση»

Όσοι πίστεψαν ότι τα έχουμε δει όλα από την εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα ΕΠΟ μετά την “για τα μάτια του κόσμου” βαρύγδουπη πρόσληψη του Χιού Ντάλας στο πόστο του αρχιδιαιτητή και την περιθωριοποίησή του εντός ολίγων μηνών, προφανώς γελάστηκαν.

Φαίνεται ότι από τους κακουργηματικά κατηγορούμενους παράγοντες της ΕΠΟ πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Μέσα από παρασκηνιακές μεθοδεύσεις ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και υπεύθυνος του ορισμού των διαιτητών στη Super League, Γιάννης Τσαχειλίδης εξωθείται σε παραίτηση, προκειμένου να καταλάβει τη θέση του ο Φραγκίσκος Σωμαρακάκης.

Ποιος είναι ο εν λόγω κύριος και με ποια κριτήρια επιλέγεται να υπηρετήσει μια υπεύθυνη θέση; Μήπως υπήρξε διεθνής διαιτητής και δεν το γνωρίζουμε; Ασφαλώς και όχι. Μήπως ήταν διαιτητής πρώτης γραμμής; Φυσικά όχι. Μήπως έχει παραγοντική εμπειρία στη διαιτησία; Μόνο εάν θεωρείται ως έπαινος στο βιογραφικό του η παρουσία του μόλις δύο μήνες στην ΚΕΔ στην έναρξη της σεζόν 2014-15, προτού αντικατασταθεί λόγω έλλειψης ικανοτήτων.

Από το πουθενά η ΕΠΟ δίνει τα… κλειδιά της διαιτησίας σε έναν άνθρωπο που δεν έχει ούτε εμπειρία, ούτε ειδικό βάρος για τη θέση. Προφανώς διαθέτει εκείνα τα χαρίσματα που εκτιμώνται από τους εντολοδόχους του.

Τα μέλη της ΕΠΟ οφείλουν να αιτιολογήσουν την ουσιαστική απομάκρυνση του Τσαχειλίδη μόλις τρεις αγώνες μετά την έναρξη της σεζόν και χωρίς να έχει προκύψει κάποια διαιτησία που να προκαλεί το κοινό αίσθημα. Τις δηλώσεις Τσαχειλίδη περί παραίτησης λόγω φόρτου εργασίας, τις αφήνουμε στην κρίση του φίλαθλου κόσμου.

Επίσης, τα μέλη της ΕΠΟ οφείλουν επίσης να επιχειρηματολογήσουν ως προς την επιλογή Σωμαρακάκη για την κάλυψη της θέσης ορισμού διαιτητών στη Super League.

Όσοι είναι μαθημένοι να δρουν στο σκοτάδι, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τον αγώνα του να φωτίζει κάθε παρασκηνιακή δράση».

 

Πηγή: in.gr

About Panos Dreamer