Home / Περιβάλλον / Φόλες με ποντικοφάρμακο στην Κυψέλη – Νοσηλεύεται δεσποζόμενο σκυλί σε κτηνιατρείο

Φόλες με ποντικοφάρμακο στην Κυψέλη – Νοσηλεύεται δεσποζόμενο σκυλί σε κτηνιατρείο

Της Σταματίνας Σταματάκου

Οι φόλες στη χώρα μας έχουν καταντήσει το εθνικό μας φαγητό για τα αδέσποτα -και όχι μόνο- ζώα. Λίγες μέρες μετρά μόνο το περιστατικό με τις δηλητηριασμένες γάτες στο Αιγάλεω. Σήμερα Τετάρτη κάτοικοι της Κυψέλης, βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά τους στην Αλεπότρυπα έκπληκτοι εντόπισαν φόλες στο σημείο.

Συγκεκριμένα ήταν ποντικοφάρμακο με κονσέρβα κρέατος. Τις είχαν διασπείρει δίπλα σε μονοκατοικία που διαβιούν δεσποζόμενα και αδέσποτα επάνω στο λόφο.

Όπως μας ενημέρωσε στο SKAI.gr η εθελόντρια γνωστή για την φιλοζωική της δράση, η οποία φροντίζει 45 στειρωμένες γάτες στην περιοχή, Φωτεινή Κομμά ήδη ένα σκυλάκι έφαγε φόλα και νοσηλεύεται σε κτηνίατρο. 

Η κ. Κομμά μιλώντας στο SKAI.gr δήλωσε ότι οι υποψίες της στρέφονται σε συγκεκριμένο κάτοικο: «Ο δράστης πιθανώς είναι ιδιοκτήτης σκύλου (ράτσας λυκόσκυλου) ο οποίος μονίμως πετάει τα μπολάκια σίτισης, απειλεί δημοσίως για φόλες και στο παρελθόν κατέστρεψε σπιτάκι που είχαμε τοποθετήσει στο βουνό για ένα αδέσποτο φοβικό σκυλάκι, την Άννα που ευτυχώς υιοθετήθηκε. Ο συγκεκριμένος παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες συνεχίζει να δρα ανενόχλητος, να ρίχνει πετρέλαιο στα πεύκα για να τα ξεράνει, καταστρέφει δημόσια περιουσία, παγκάκια, κάδους απορριμμάτων, δίνει εντολή στο σκύλο του(εμφανίζεται πάντα χωρίς λουρί)να δαγκώνει τα υπόλοιπα δεσποζόμενα, να κυνηγάει γάτες». Η εθελόντρια ανέφερε ακόμη ότι «πρόσφατα κηδεμόνας σκύλου μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο στην προσπάθεια να σώσει το ζώο του από τα δαγκώματα και έχει κατατεθεί μήνυση στο ΑΤ Κυψέλη. Ωστόσο, παραμένει ακόμα ασύλληπτος».

«Προστατεύστε τα ζώα σας, βόλτα με λουρί οδηγό, καταγγείλτε, ενημερώστε, ειδοποιήστε την αστυνομία», είναι το μήνυμα της Φωτεινής Κομμά στο SKAI.gr.

Πηγή: skai.gr

Πηγή

About skaigr