Home / Ειδήσεις / Υψηλή ραπτική αποκλειστικά για… γάτες

Υψηλή ραπτική αποκλειστικά για… γάτες

Διάσημος στους φιλόζωους έχει γίνει τα τελευταία χρόνια ο Ινδονήσιο πρώην δάσκαλος σχολείου Fredi Lugina Priadi.

Ο πρώην δάσκαλος αποφάσισε να αφήσει την κανονική του δουλειά και να ακολουθήσει το όνειρο του στη ραπτική. Μπορεί να μην ετοιμάζει ρούχα υψηλής ραπτικής για δίμετρα μοντέλα, ωστόσο τα δικά του μοντέλα είναι χαριτωμένα και περπατούν στα… τέσσερα.

Ο Fredi Lugina Priadi δημιουργεί ρούχα αποκλειστικά για γάτες και όπως αναφέρει το Reuters ο 39χρονος προμηθεύει ειδικά κοστούμια ιδιοκτήτες κατοικίδιων που θέλουν να στολίσουν τα ζώα τους, χωρίς βέβαια να έχει ρωτήσει κανείς τις ίδιες τις γάτες.

Στις παραγγελίες του δέχεται ο Ινδονήσιος σχεδιαστής περιλαμβάνονται στολές υπερηρώων, παραδοσιακές στολές και ρούχα διάσημων τραγουδιστών.

Από την έναρξη της online επιχείρησής του πριν από τρία χρόνια, τώρα φτάνει έως και 3 εκατομμύρια ρουπίες (210 δολάρια ΗΠΑ) το μήνα, εάν πουλά τουλάχιστον τέσσερα κομμάτια την ημέρα. Κάθε στολή κοστίζει από 6 έως 10 δολάρια ΗΠΑ.

Η Risma Sandra Irawan αγόρασε τουλάχιστον 30 ρούχα για τη γάτα της Sogan και προχώρησε σε παραγγελίες για ειδικές περιστάσεις όπως το μουσουλμανικό φεστιβάλ Eid al-Fitr ή τα Χριστούγεννα.

«Είναι μόνο για διασκέδαση… μπορεί κάποιος να ξεπεράσει το άγχος του», δήλωσε η Ρίσμα, η οποία δημιούργησε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων TikTok, επιδεικνύοντας τα ρούχα του Sogan που έχουν περισσότερους από 50.000 οπαδούς.

Παρόλο που πολλοί το θεωρούν χαριτωμένο, ο Fredi έχει λάβει κάποια αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από εκείνους που το θεωρούν σκληρό να ντύσει μια γάτα και συμβουλεύει τους αγοραστές να μην κάνουν το κατοικίδιο ζώο τους να φοράει ρούχα για πολύ καιρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Πηγή

About ingr