Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / Υποδοχή και προπόνηση στη Κίνα για τον Παναθηναϊκό

Υποδοχή και προπόνηση στη Κίνα για τον Παναθηναϊκό

Στην Κίνα και συγκεκριμένα στην πόλη Hangzhou βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, η οποία θα δώσει εκεί δύο φιλικές αναμετρήσεις. Οι πράσινοι σε αυτό το τουρνουά εκπροσωπούν τις ομάδες της Euroleague.

Λίγη ώρα μετά την άφιξή τους οι πράσινοι πήγαν στην επίσημη δεξίωση υποδοχής όπου μεταξύ άλλων τους περίμεναν ο περιφερειάρχης της Hangzhou, άνθρωποι των Zhejiang Lions, ομάδα που θα αντιμετωπίσουν τη Δευτέρα (28/9) και ένας εκπρόσωπος της Euroleague.

Από πλευράς Παναθηναϊκού μίλησε ο Μάνος Παπαδόπουλος εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επιστροφή του “τριφυλλιού” στην Κίνα μετά από δύο χρόνια: “Σας ευχαριστούμε για την υποδοχή. Είχαμε επισκεφτεί την Κίνα και προ διετίας και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε ξανά εδώ. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που εκπροσωπούμε την Euroleague στην Κίνα. Στόχος μας είναι ο φίλαθλος κόσμος να έρθει στο γήπεδο και να ευχαριστηθεί μπάσκετ”, είπε μεταξύ άλλων. Ακολούθως η ομάδα πήγε για προπόνηση στο κλειστό.

Να υπενθυμίσουμε πως τη Δευτέρα (28/9) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τους Zhejiang Lions (14.35, Novasports 1 και Νovasports 1 HD) στην πόλη Hangzhou, ενώ την Τετάρτη (30/9) η ομάδα του Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς θα αναμετρηθεί με τους Guangdong Tigers (15.00,  Novasports 1 και Νovasports 1 HD) στην πόλη Macau.

ΠΗΓΗ

About gus_maverick