Home / Showbiz / Ο Ορέστης Τσάνγκ αγκαλιά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο πριν το Survivor!

Ο Ορέστης Τσάνγκ αγκαλιά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο πριν το Survivor!

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει από χθες μία κοινή φωτογραφία του Γιώργου Αγγελόπουλου με τον Ορέστη Τσανγκ, καθώς πολλοί χρήστες των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης αναρωτιούνται μήπως το Survivor είναι «στημένο»!

«Πριν μπούμε στο παιχνίδι… #throwback», έγραψε, στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Γουίλι Καλβουρτζής, ο παίκτης των «Μαχητών» που μπήκε στο παιχνίδι μετά τους υπόλοιπους παίκτες και δημοσίευσε το ενσταντανέ όπου ο Γιώργος πίνει καφέ με τον Ορέστη. Διαβάστε παρακάτω…

Η φωτογραφία κατάφερε να αποσπάσει χιλιάδες likes και συγκέντρωσε και πολλά σχόλια, καθώς δεν ήταν λίγοι οι followers του Γουίλι που άρχισαν να ρωτούν πώς βρέθηκε η φωτογραφία στην κατοχή του, αφού εκείνος μετέβη αργότερα από τους υπόλοιπους στον Άγιο Δομίνικο. Μέχρι στιγμής, ο ίδιος δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος βρέθηκε στην ομάδα των «Διάσημων» μετά από ψηφοφορία μεταξύ των «Μαχητών», στην οποία ο Ορέστης δεν τον ψήφισε.

Σύμφωνα με όσα είπε μετά την αποχώρησή της η Ειρήνη Αϊνατζόγλου, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν αποτέλεσμα συνωμοσίας, κάτι που επιβεβαίωσε και η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, αναφέροντας ότι «είχε συμβεί κάτι στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι και κάποια άτομα τα οποία ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους τον παρεξήγησαν. Ήταν προφανές ότι όλοι μεταξύ τους προτίμησαν να τον διώξουν!».

Για να ξεκαθαρίσουμε όμως λίγο τα πράγματα σχετικά με την φωτογραφία που έχει προκαλέσει χαμό, να πούμε πως όλοι οι παίκτες βρέθηκαν μαζί στις «οντισιόν» του Survivor, πριν ξεκαθαριστεί για το ποιοι τελικά θα μπουν στο παιχνίδι! Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

About Andreas Chondros