Home / Αθλητισμός / Υποδοχή ηρώων στους παίκτες της Ισπανίας

Υποδοχή ηρώων στους παίκτες της Ισπανίας

Με το σύνθημα «οι ήρωες της Ευρώπης» και με παρόμοιο τρόπο, οι Ισπανοί ετοίμασαν υποδοχή… ηρώων στους παίκτες της Εθνικής ομάδας της Ισπανίας καθώς και τον Σέρτζιο Σκαριόλο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ.

Χιλιάδες Ισπανοί βγήκαν στους δρόμους της Μαδρίτης, παρά το γεγονός ότι ήταν εργάσιμη μέρα, για να ζητωκραυγάσουν για τους παίκτες τους που έφεραν το βαρύτιμο τρόπαιο και πάλι στην Ισπανία μετά το 2011.

 

Πρώτος πήρε το λόγο ο αστέρας της Ισπανίας σε αυτή τη διοργάνωση και MVP, Πάου Γκασόλ: «Είμαστε περήφανοι για τη χώρα μας. Το μετάλλιο είναι και δικό σας. Σας αγαπάμε», ενώ ο Νίκολα Μίροτιτς συμπλήρωσε: «ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου κι εσάς που με κάνετε να νιώθω Ισπανός. Είμαι Ισπανός. Ισπανός, Ισπανός».

Με τη σειρά του ο Φελίπε Ρέγιες δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε για όλα. Πήραμε όλα τα συγκινητικά μηνύματα σας πριν το ματς με τους Γάλλους και μας δώσατε κίνητρο να τα καταφέρουμε».

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον πρωθυπουργό της χώρας, Μριάνο Ραχόι, ο οποίος με τη σειρά του δήλωσε: Αυτό είναι ένα μετάλλιο πίστης, δύναμης και επιμονής. Πρέπει να είστε περήφανοι που προσφέρετε τόσα πολλά χωρίς να ζητάτε τίποτα ως ανταπόδοση. Όλοι οι Ισπανοί είναι χαρούμενοι εξαιτίας σας. Συγχαρητήρια στον coach που είχε πολύ δύσκολο έργο, σε όλους τους παίκτες. Συγχαρητήρια στον Φελίπε (σ.σ Ρέγες) που ως αρχηγός αντιπροσωπεύει όλους. Συγχαρητήρια στον Πάου (σσ. Γκασόλ) που βγήκε MVP και στον Chacho (σ.σ Ροντρίγκεζ) που μπήκε στην καλύτερη πεντάδα».

 

Πηγή: in.gr

About Panos Dreamer