Home / Ειδήσεις / Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Μεντί ο Λάμπαρντ

Τσέλσι: Ανακοίνωσε τον Μεντί ο Λάμπαρντ

Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι με κάθε επισημότητα ο Εντουάρντ Μεντί. Ο 28χρονος τερματοφύλακας είχε συμφωνήσει με τους «μπλε» εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο έμενε το τελικό «οκ» από την Ρεν που βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι βρήκαν τη «χρυσή τομή» και με τους Γάλλους, αποκτώντας τον Μεντί έναντι 23 εκατομμυρίων ευρώ. Την μεταγραφή την ανακοίνωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Μπάρνσλεϊ για το Carabao Cup.

«Ο Μεντί βρίσκεται αυτή τη στιγμή εδώ (προπονητικό κέντρο) και περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Θα υπογράψει το συμβόλαιο του και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Εάν και τα τεστ κορωνοϊού βγουν αρνητικά, δε θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα και θα ενταχθεί στην αποστολή του Σαββάτου για τον αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ», δήλωσε ο προπονητής των «μπλε», ο οποίος βλέπει την ομάδα του να πραγματοποιεί ακόμη μια μεταγραφή.

Ο Μεντί φέρεται να είναι εισήγηση του Πετρ Τσεχ που έχει αναλάβει πόστο στον σύλλογο από την περασμένη σεζόν, βοηθώντας τον Φρανκ Λάμπαρντ και τους συνεργάτες του στην αναζήτηση τερματοφύλακα.

Πηγή

About ingr