Home / Ειδήσεις / Τσάιντλερ: «Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, θα ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία μας»

Τσάιντλερ: «Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ, θα ακολουθήσουμε τη φιλοσοφία μας»

Σε ρυθμούς Europa League κινούνται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Ελβετία με τη Σεντ Γκάλεν.

Η Ένωση βρίσκεται ήδη στην Ελβετία, μετρώντας αντίστροφα για τον πολύ σημαντικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με την ομάδα του Πέτερ Τσάιντλερ.

Για το αυριανό (24/9, 21:30) ματς, μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των γηπεδούχων, Πέτερ Τσάιντλερ, αναφέροντας πως η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα, που διαθέτει ποδοσφαιριστές κλάσης.

«Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι δεν ήταν διαφορετική. Περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία το ματς. Εκτός από τον Λούτσινγκερ, μπορούμε να υπολογίζουμε σε όλο το ρόστερ.

Φυσικά και έχουμε παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ΑΕΚ πολύ καλά. Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία διαθέτει ποδοσφαιριστές κλάσης.

Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, την οποία εφαρμόζουμε όταν παίζουμε και με αντιπάλους όπως η Γιουνγκ Μπόις και η Βασιλεία. Δεν θα αλλάξει αυτό απέναντι στην ΑΕΚ.

Οι νίκες πάντα είναι όμορφες στο ποδόσφαιρο, αλλά θα δούμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο τι θα συμβεί. Είναι ένα όνειρο που παίζουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το επίπεδο σαφώς και είναι υψηλότερο».

Πηγή

About ingr