Home / Ειδήσεις / Τραμπ : Βγαίνει από το νοσοκομείο – Έξω από το Walter Reed το ελικόπτερο

Τραμπ : Βγαίνει από το νοσοκομείο – Έξω από το Walter Reed το ελικόπτερο

Εξιτήριο από το νοσοκομείο, μετά από τρεις μέρες νοσηλείας, παίρνει από λεπτό σε λεπτό ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος θα συνεχίσει τη νοσηλεία του στον Λευκό Οίκο.

AWAITING: President Donald J. Trump leaves Walter Reed Medical Center.

Δημοσιεύτηκε από Fox News στις Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2020

Νωρίτερα, θέλοντας να προλάβει χρονικά ακόμη και την ενημέρωση του προσωπικού γιατρού του, ο πρόεδρος των ΗΠΑ έσπευσε να ανακοινώσει μέσω Twitter ότι θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο ίδιος δήλωσε πως αισθάνεται καλύτερα και θα εγκαταλείψει το Ιατρικό Κέντρο Walter Reed τις πρωινές ώρες της Τρίτης (1:30 ώρα Ελλάδος), αφού πέρασε το Σαββατοκύριακο εκεί για να υποβληθεί σε θεραπεία για τον κορονoϊό.

Μάλιστα, έστειλε και μήνυμα προς τον κόσμο να μην φοβάται την Covid-19. «Μην την αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας» είπε.

«Έχουμε αναπτύξει υπό την διοίκηση Τραμπ μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα απ’ ότι 20 χρόνια πριν» πρόσθεσε.

Οι σύμβουλοι του Τραμπ επιμένουν να παραμείνει στο νοσοκομείο

Την  ίδια στιγμή, όπως μεταδίδει το CNN, οι σύμβουλοι του Τραμπ τον προέτρεψαν το πρωί της Δευτέρας να παραμείνει στο νοσοκομείο.

Ακόμα και όταν ο Τραμπ είπε ότι αισθάνεται καλύτερα και αγωνίζεται προκειμένου να βγει από το νοσοκομείο, οι σύμβουλοι επιχείρησαν να τον πείσουν να παραμείνει σε αυτό, προειδοποιώντας τον για ενδεχόμενη επιδείνωση της υγείας του.

«Δεν θέλετε να επιστρέψετε» είναι το μήνυμα που μεταφέρθηκε στον αμερικανό πρόεδρο, είπε πηγή. Εάν η κατάσταση της υγείας του επιδεινωθεί μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, η πηγή είπε: «Θα ήταν άσχημο».

Πηγή

About ingr