Home / Ειδήσεις / Το πλάνο που δεν παρατήρησε κανείς στο Survivor! Ο Αγγελόπουλος έσωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από…

Το πλάνο που δεν παρατήρησε κανείς στο Survivor! Ο Αγγελόπουλος έσωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από…

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί μέσα και έξω από τον Άγιο Δομίνικο μετά την απόφαση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη να θέσει σε υποψηφιότητα τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον Ντάνο μας.

Ο λόγος που πήρε την απόφαση αυτή δεν μας έχει πείσει και πολύ, τάχα μου πως δεν έχει κερδίσει ο Γιώργος την εμπιστοσύνη της ομάδας. Αν δεν την είχε κερδίσει Ευρυδίκη μου δεν θα τον ψήφιζαν; Ούτε ένα ψήφο δεν είχε, εκτός από τον δικό σου…Τέλος πάντων όμως, πάμε στο θέμα μας…  Διαβάστε παρακάτω…

ετά από όλη αυτή την ιστορία που δημιουργήθηκε, είδαμε τα παιδιά να συζητούν ολομόναχα, όμως ποτέ κανείς δεν μας είπε τι είπαν, και εν τέλει να καταλήγουν στο ότι έγινε παρεξήγηση μωρέ και τώρα όλα καλά. Φυσικά όπως σας γράψαμε και χθες, η παραγωγή προστατεύει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την ενημέρωσε τι γίνεται έξω εναντίον της και γι’αυτό δεν έδειξαν τι είπαν…(Δείτε εδώ το ρεπορτάζ)

Πριν μπω στο θέμα, να τονιστεί το γεγονός πως είχε αναφερθεί και από την Ευρυδίκη αλλά και από την Σόφη πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν λειτουργεί ομαδικά και πως τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του… Και τώρα ας διαβάσουμε όλοι με προσοχή το παρακάτω σκηνικό που όλοι το είδαν αλλά κανείς δεν το παρατήρησε….

Στο αγώνισμα της Δευτέρας, όπου οι παίκτες έπρεπε ρίχνοντας ένα εκκρεμές να πετύχουν 3 ξύλινα αγαλματίδια ο Γιώργος Αγγελόπουλος έσωσε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη από… διαβάστε την συνέχεια εδώ

youweekly.gr

About Andreas Chondros