Home / Ειδήσεις / Η συμβουλή της Σόφης Πασχάλη στη Βαλαβάνη και η αποκάλυψη για τα στημένα περιστατικά της παραγωγής! (Βίντεο)

Η συμβουλή της Σόφης Πασχάλη στη Βαλαβάνη και η αποκάλυψη για τα στημένα περιστατικά της παραγωγής! (Βίντεο)

Με το που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, η Σόφη Πασχάλη εμφανίστηκε στο ΟΛΑ Ξεκόλλα και αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού όλο το παρασκήνιο του πολυσυζητημένου ριάλιτι επιβίωσης, που «σπάει» ρεκόρ τηλεθέασης.

Μάλιστα, η γνωστή γυμνάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής το μήνυμα που θα έστελνε αν μπορούσε στην φίλη της μέσα στο παιχνίδι, Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Διαβάστε παρακάτω…

«Θα την συμβούλευα να απομονωθεί ! Να πιστεύει περισσότερο στον εαυτό της και να μην μπαίνει σε διαφορετικές διαστάσεις από ότι είναι τα πράγματα και σε διαθέσεις άλλων! Να μην επηρεάζεται δηλαδή από διαθέσεις άλλων, να κρατήσει τη δική της διάθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σόφη! Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Στη συνέχεια η Σόφη Πασχάλη αναφέρθηκε στα παρατσούκλια που είχαν βγάλει μέσα στην ομάδα της για την ίδια καθώς και για άλλους συμπαίκτες της κι εκείνη τη στιγμή ήρθε η ώρα της αποκάλυψης!

Η ίδια αποκάλυψε κάποια μικροστημένα περιστατικά που γίνονται από την παραγωγή! Την ρώτησαν αν είχαν βγάλει παρατσούκλια η ψευδώνυμα για τους απέναντι και η δασκάλα yoga εξομολογήθηκε πως αν οι δημοσιογράφοι δεν τους ρωτούσαν για τους αντιπάλους κι αν δεν τους έλεγαν να πουν κάτι για αυτούς, δεν θα ασχολούνταν καθόλου μαζί τους! Δείτε όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο:

About Andreas Chondros