Home / Αθλητισμός / Τεράστιο πλήγμα για τον Ολυμπιακό , ρήξη χιαστών ο Πάτρικ Γιάνγκ

Τεράστιο πλήγμα για τον Ολυμπιακό , ρήξη χιαστών ο Πάτρικ Γιάνγκ

Ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού γονάτου υπέστη ο Πάτρικ Γιανγκ κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει τουλάχιστον τέσσερις μήνες εκτός δράσης!

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη επί της Αναντολού Εφές μπαίνει πλέον σε δεύτερη μοίρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πάτρικ Γιάνγκ.

Ο Αμερικανός που τραυματίστηκε τρία λεπτά πριν το τέλος της πρώτης περιόδου στον αγώνα της Πέμπτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, νωρίς το πρωί της Παρασκευής και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού γονάτου.

Οι επόμενες κινήσεις θα οριστούν από το ιατρικό επιτελείο όταν ο παίκτης επιστρέψει στην Αθήνα, αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις το διάστημα απουσίας είναι τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Ο Πάτρικ Γιανγκ υποβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής (13/11) σε μαγνητική τομογραφία σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και διεγνώσθη ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού αριστερού γονάτου. Λεπτομέρειες για τον τρόπο και τον χρόνο αποθεραπείας του Αμερικανού σέντερ θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Όλοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχόμαστε στον Πάτρικ καλή ανάρρωση και γρήγορα στα γήπεδα»

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/basket/sok-ston-olumpiako-riksi-xiastou-gia-giank/3121599

About basilis progressive