Home / αφιέρωμα / Τα ζώα έχουν ανθρωπιά και οι άνθρωποι έχουν γίνει κτήνη!! [Βίντεο & φώτογραφίες]

Τα ζώα έχουν ανθρωπιά και οι άνθρωποι έχουν γίνει κτήνη!! [Βίντεο & φώτογραφίες]

Ο  “ήρωας” στο παρακάτω συμβάν, δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα σκυλί ….

Μία συγκλονιστική και πέρα για πέρα αληθινή ιστορία που έγινε στην μακρινή Ταϊλάνδη,  με ένα σκυλάκι… που δικαιολογημένα θα πρέπει να χαρακτηρισθεί “ήρωας”.

Το σκυλάκι κατά την διάρκεια της βόλτας του, μέσα από ένα κάδο σκουπιδιών εντόπισε και έσωσε ένα νεογέννητο μωράκι.

Το μωράκι προφανώς είχαν αφήσει οι “φονιάδες” γονείς του, τυλιγμένο μέσα σε μία πλαστική σακούλα, έχοντας σκοπό τους και πιστεύοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο το μωρό θα πέθαινε.

Η καλή μοίρα όμως ήταν δίπλα στο νεογέννητο μωράκι,  όπου ήταν τυχερό του να ζήσει!!

Ο σκύλος, με το όνομα Πούι,  εντόπισε στα σκουπίδια την σακούλα με το μωρό, την οποία πήρε με το στόμα του και τη μετέφερε στο σπίτι του αφεντικού του…  και να πως εξελίχθηκε η ιστορία:

“Ο Πούι, φτάνοντας στο σπίτι, άρχισε να γαβγίζει δυνατά και επίμονα, για να τραβήξει την προσοχή του αφεντικού του και να βγει από το σπίτι.  Τα ασταμάτητα γαβγίσματα  άκουσε  η μικρή ανιψιά του αφεντικού του,  η οποία έτρεξε κοντά του, για να δει τι συμβαίνει, ανοίγοντας την πλαστική σακούλα που κρατούσε στο στόμα του και βλέποντας μέσα το μωράκι, έκπληκτη άρχισε να καλεί την μητέρα της. Το μωράκι που αντίκρισαν μέσα είχε ακόμα άκοπο, τον ομφάλιο λώρο και έδειχνε αδύναμο και ωχρό. Αμέσως μετέφεραν στο πλησιέστερο νοσοκομείο, το νεογέννητο μωράκι, όπου του προσφέρθηκαν οι ανάλογες βοήθειες …..”

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το μωρό ζύγιζε μόλις 2,200 γραμμάρια… και ήταν πρόωρα γεννημένο.

Σήμερα το μωράκι, κοριτσάκι το γένος,  είναι μία χαρά, γεμάτο υγεία και συνεχίζει χωρίς κανένα πρόβλημα την ζωή του!!

Ο “ήρωας” Πούι θεωρείται πλέον ο φύλακας της γειτονιάς, ενώ οι Αρχές του έδωσαν ένα δερμάτινο κολάρο και ένα παράσημο για την γενναία του πράξη.

Σε βίντεο αναπαράσταση της διάσωσης του μωρού από τον ήρωα “Πούι”

Φωτογραφίες του ηρωϊκού σκύλου Πούι


gus_maverick

About gus_maverick