Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Τέλος εποχής για τον Δέλλα , πάμε δυνατά για τον Χιμένεθ!!

Τέλος εποχής για τον Δέλλα , πάμε δυνατά για τον Χιμένεθ!!

Όπως είχε διαφανεί τις ώρες που ακολούθησαν του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας οδηγούνται σε λύση της συνεργασίας τους κάτι που απλά απομένει να επισημοποιηθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν προχωρήσουν τα πράγματα σε αυτή την εξέλιξη, οι ιθύνοντες της ομάδας είχαν προσπαθήσει να προετοιμάσουν το έδαφος για την διάδοχη κατάσταση και ισχυρή υποψηφιότητα για να αναλάβει το τιμόνι της Ένωσης βάζει ο Μανόλο Χιμένεθ!

Ο Ισπανός τεχνικός, ο προπονητής με τον οποίο η ΑΕΚ κατέκτησε τον τελευταίο της τίτλο, το Κύπελλο Ελλάδας του 2011, έχει συνεργαστεί με ανθρώπους που βρίσκονται ακόμη στην ομάδα, ενώ καλή άποψη για εκείνον έχουν και ιθύνοντες της ομάδας που δεν έχουν συνεργαστεί μαζί του. Έτσι, ήταν ο πρώτος στον οποίο αποφάσισε να στραφεί η Ένωση, με τους ανθρώπους της να πιστεύουν ότι έχοντας μια ισχυρή διοίκηση που θα έχει όλα τα προβλήματα της ομάδας λυμένα και θα είναι πρόθυμη να τον στηρίξει σε όλα τα επίπεδα θα μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα στην εκπλήρωση των στόχων της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη επαφή με τον Χιμένεθ έγινε το πρωί της Κυριακής και ο Ισπανός προπονητής παρουσιάστηκε εξ αρχής απόλυτα θετικός στην προοπτική να επιστρέψει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Ακολούθησαν συζητήσεις τις επόμενες δύο ημέρες και οι δύο πλευρές φέρονται να βρίσκονται πλέον κοντά σε συμφωνία. Αν αυτή ολοκληρωθεί, ο Μανόλο θα επιστρέψει στην Ένωση με το δικό του τιμ (δύο ή τρεις συνεργάτες). Στόχος της διοίκησης είναι οι επαφές με τον Ισπανό να έχουν άμεση κατάληξη.

Μέχρι την αλλαγή σκυτάλης στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών θα αναλάβει ο Στέλιος Μανωλάς, ενώ η διοίκηση έχει την ίδια ώρα στα υπόψιν της και εξετάζει κι άλλες καλές λύσεις πλην του Χιμένεθ (από το εξωτερικό), προκειμένου να αποκτήσει προπονητή το συντομότερο δυνατό και να μην μείνει η ομάδα σε αυτό το μεταβατικό στάδιο για πολύ.

Πηγή: www.aek365.com

About gus_maverick