Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Ευρωλίγκα / Τέλος απο Σάσσαρι ο Σακέτι

Τέλος απο Σάσσαρι ο Σακέτι

Τέλος σε μία συνεργασία διάρκειας περίπου έξι ετών έβαλαν Ρομέο Σακέτι και Σάσαρι, καθώς οι νταμπλούχοι Ιταλίας ανακοίνωσαν την απομάκρυνση του πολύπειρου τεχνικού.

Παρελθόν από τον πάγκο της Σάσαρι αποτελεί ο Ρομέο Σακέτι! Ο 62χρονος προπονητής είχε αναλάβει τον πάγκο της ομάδας από την Σαρδηνία το 2009 και μαζί της πανηγύρισε πέρυσι το νταμπλ στην Ιταλία, αλλά και ένα Σούπερ Καπ το 2014.

Φέτος, όμως, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί πολύ καλά, καθώς στην Ευρωλίγκα μετρά μόνο ήττες στις έξι πρώτες αγωνιστικές, ενώ και στο πρωτάθλημα «ζορίζεται» αρκετά η ομάδα, μετρώντας τέσσερις νίκες σε επτά αγωνιστικές. Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα αναλάβει ο Πάολο Τσιτρίνι, ενώ ο νέος κόουτς αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

«Σήμερα έκλεισε ο κύκλος του προπονητή, Μέο Σακέτι. Λυπούμαστε πολύ γιατί ο κόουτς Σακέτι έχει δώσει πολλά στην ομάδα μας. Την επόμενη εβδομάδα ανοίγει ένας νέος κύκλος και ελπίζουμε όλα να πάνε. Δεν έχουμε κανένα θέμα με τον προπονητή Σακέτι, υπάρχουν κύκλοι που κλείνουν και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Την τεχνική ηγεσία θα αναλάβουν οι δύο βοηθοί πλέον. Θέλαμε κάτι καινούριο στον πάγκο της ομάδας και ευχαριστούμε πολύ τον Μέο», ήταν τα λόγια του προέδρου της Σάσαρι, Στέφανο Σαρντάρα.

πηγή sport fm

About m bonsu