Home / Αθλητισμός / Μπάσκετ / Α1 Ανδρών / «Ο Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία»

«Ο Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία»

Απόλυτα σύμφωνη βρήκε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός η απόφαση του ΕΣΑΚΕ να αναβάλει το ματς με τον ΠΑΟΚ, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Κάθε άλλο παρά αντίθετη είναι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την απόφαση του ΕΣΑΚΕ να κάνει δεκτό το αίτημα του ΠΑΟΚ και να αναβάλει το ματς μεταξύ των δύο ομάδων για την 7η αγωνιστική της Α1.

Οι «πράσινοι» εξέδωσαν ανακοίνωση και ξεκαθάρισαν πως «δεν θα δέχονταν ποτέ να πρωταγωνιστήσουν σε μια παρωδία», λόγω των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος του Βορρά», ενώ ενημέρωσαν τους φιλάθλους πως τα εισιτήρια που έχουν ήδη προμηθευτεί θα ισχύουν κανονικά όποτε οριστεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποδέχθηκε το αίτημα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προς τον ΕΣΑΚΕ για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας (23/11) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, λόγω ανωτέρας βίας. Πιστός στις ηθικές αρχές και αξίες που πρεσβεύει, ο Παναθηναϊκός αποδέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη το σχετικό αίτημα, από τη στιγμή που συντρέχουν τόσο σημαντικοί λόγοι και παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι συμπιεσμένο και η εύρεση εναλλακτικής ημερομηνίας δύσκολη.

Άλλωστε, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν ποτέ να πρωταγωνιστήσει σε μια παρωδία και να αντιμετωπίσει εφηβική ομάδα ή ομάδα με τέσσερις ενεργούς παίκτες, κάτι που θα μειώνει το πρωτάθλημα και θα προσέβαλλε βάναυσα την ιστορία των δύο σωματείων.

Σημειώνεται πως όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα, αυτά θα ισχύσουν κανονικά για την ημερομηνία στην οποία ο ΕΣΑΚΕ θα ορίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Ακυρώσεις εισιτηρίων δεν γίνονται δεκτές».

πηγή sportfm

About m bonsu