Home / Ειδήσεις / Συναγερμός στις αρχές: Εξαφάνιση 5χρονου από τη Βάρη

Συναγερμός στις αρχές: Εξαφάνιση 5χρονου από τη Βάρη

Συναγερμός στις αρχές σήμανε το απόγευμα της Κυριακής από την εξαφάνιση 5χρονου αγοριού.

Τα ίχνη πεντάχρονου αγοριού χάθηκαν το απόγευμα της Κυριακής από τη Βάρη.

Το αγοράκι έχει ύψος 1,00 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη βερμούδα, λευκή μπλούζα και παπούτσια μαύρα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Ηα ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

Στις 4/10/2020, απογευματινές ώρες, ο Σπυράγγελος Α., 5 ετών απομακρύνθηκε από τη μητέρα του, η οποία ασκεί την αποκλειστική επιμέλειά του. Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν απαραίτητη την άμεση εύρεση του, καθώς ο ανήλικος παραμένει μακριά από το άτομο που ασκεί την επιμέλειά του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη σήμερα, 4/10/2020, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Σπυράγγελου Α. κατόπιν αιτήματος της μητέρας του.

Ο Σπυράγγελος Α., έχει ύψος 1,00 μ., ζυγίζει 20 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που απομακρύνθηκε από την μητέρα του φορούσε κόκκινη βερμούδα, λευκή μπλούζα και παπούτσια μαύρα Nike.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Πηγή

About ingr