Home / Πολιτική / Στ. Λεουτσάκος: Δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα

Στ. Λεουτσάκος: Δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα

«Εμείς δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα» δήλωσε το στέλεχος της «Αριστερής Πλατφόρμας» Στάθης Λεουτσάκος, μιλώντας στην τηλεόραση του «MEGA».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «megatv.com» ο κ. Λεουτσάκος επισήμανε: «Εμείς δεν θέλουμε μνημόνια με κανένα νόμισμα. Τα μνημόνια είναι τεχνογνωσία άλλων κομμάτων και δυστυχώς έγινε και από μεγάλο μέρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Λέω δυστυχώς από μεγάλο μέρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικός φορέας δεν έχει πάρει καμία απόφαση στήριξης μνημονίων».

Και πρόσθεσε: «Σήμερα, ενώ επικαλούνται όλοι τον ΣΥΡΙΖΑ σαν πολιτικό φορέα ουσιαστικά τον ΣΥΡΙΖΑ τον έχουν βάλει στον κατάψυξη. Μεγάλες πολιτικές επιλογές συζητούνται είτε με τη μορφή της διαρροής από του Μαξίμου είτε με τη μορφή κυβερνητικών στελεχών αξιόλογων χωρίς ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ να έχουν συζητήσει, να έχουν αποφασίσει, να έχουν σχεδιάσει, καμία μα καμία από αυτές τις επιλογές».

Ο κ. Λεουτσάκος επισήμανε πως «όταν δεν κουβεντιάζει ένα κόμμα που θεωρείται ότι στηρίζει μια κυβέρνηση σημαίνει ότι το κόμμα αυτό το έχεις καταργήσει, το έχεις ακυρώσει».

About totritomati