Home / Ειδήσεις / Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι ή θα συνεχίσει αυτόνομο ή θα διαλυθεί

Στ. Θεοδωράκης: Το Ποτάμι ή θα συνεχίσει αυτόνομο ή θα διαλυθεί

Η αποτίμηση της εκλογικής αποτυχίας του Ποταμιού, η τακτική που θα ακολουθήσει απέναντι στη κυβέρνηση και ο στρατηγικός του προσανατολισμός, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σχεδόν πεντάωρης κοινής συνεδρίασης της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Συντονιστικής Επιτροπής του κόμματος, με τη συμμετοχή πρώην βουλευτών και στελέχων του Ποταμιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από κανένα στέλεχος δεν τέθηκε θέμα αμφισβήτησης του Σταύρου Θεοδωράκη στην ηγεσία του κόμματος, μολονότι ο ίδιος ανέλαβε την κύρια ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα από το βράδυ της Κυριακής.

Όσον αφορά τις συνεργασίες της επόμενης μέρας είπε ότι «το Ποτάμι ή θα συνεχίσει αυτόνομο ή θα διαλυθεί. Δεν θα γίνει πάντως συμπλήρωμα στην ΝΔ ,στο ΠΑΣΟΚ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Και παρακαλούνται όσοι πρεσβεύουν συγκολλήσεις, παζάρια, εκπτώσεις και ομαδικές φωτογραφίες με ότι αυτοπροσδιορίζεται κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά, να επιλέξουν μια ακτή και να βγουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεργασθούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβιβαστούμε. Αλλά θα παραμείνουμε Ποτάμι».

About Panos Dreamer