Home / Αθλητισμός / Στόιτσκοφ για Φαν Γκάαλ: «Κατέστρεψε την Μπαρτσελόνα και τώρα την Γιουνάιτεντ»

Στόιτσκοφ για Φαν Γκάαλ: «Κατέστρεψε την Μπαρτσελόνα και τώρα την Γιουνάιτεντ»

Σκληρή κριτική στον Λουίς Φαν Γκάαλ έκανε ο Χρίστο Στόιτσκοφ, μιλώντας στην εκπομπή της ισπανικής τηλεόρασης «η πρώτη επαφή».

«Κάνει τους ποδοσφαιριστές να υποφέρουν, επειδή ήταν ένας ποδοσφαιριστής μέτριος… Καταστρέφει όλους τους ποδοσφαιριστές, γιατί είναι μέτριος. Ποδοσφαιριστές έχουν φύγει εξαιτίας του. Κατέστρεψε την Μπαρτσελόνα όταν είχε πάει και από τότε της πήρε χρόνια για να σηκωθεί ξανά. Ξόδεψε 200 εκατ. και την άλλη μέρα είδα το πρώτο του παιχνίδι στην Premier League, κέρδισε με ένα αυτογκόλ και ήταν ευτυχισμένος. Μόνο κάποιος σαν και αυτόν θα μπορούσε να ήταν», είπε ο διάσημος Βούλγαρος πρώην επιθετικός, που στο παρελθόν φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ εμφανίζεται αντίθετος με την μετακίνηση του Πέδρο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Εγώ δεν θα άφηνα ποτέ τον Πέδρο να πάει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μακάρι ο Πέδρο να ακούσει όλα αυτά που λέω και να πει: εγώ μένω στην Βαρκελώνη», συνέχισε ο Στόιτσκοφ, που δεν καταλαβαίνει γιατί η Μπαρτσελόνα θέλει να τον πουλήσει.

«Βλέποντας την Μπαρτσελόνα, μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι δεν χρειάζεται χρήματα. Τι σημασία έχουν 20, 30 ή 50 εκατομμύρια. Ο Πέδρο είναι ένα σύμβολο της Μπαρτσελόνα, ένα αγόρι με ενέργεια, ένας άντρας που παλεύει για γίνει μεγάλος».

 

πηγή:http://sports.in.gr/football/international/article/?aid=1500018029#ref=latestarticles

About basilis progressive