Home / Πολιτική / Στροφή προς το ρεαλισμό και την πραγματικότητα, ζήτησε από τον πρωθυπουργό η Φ. Γεννηματά

Στροφή προς το ρεαλισμό και την πραγματικότητα, ζήτησε από τον πρωθυπουργό η Φ. Γεννηματά

«Το Grexit είναι στην αυλή μας. Ο κίνδυνος δεν έχει περάσει και έχουν μεγάλες ευθύνες όσοι διακινδυνεύουν τη χώρα προς όφελος και μόνο του κομματικού τους συμφέροντος». Αυτό υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά σήμερα το μεσημέρι από τη Λάρισα, σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την πρόταση του Αλ. Τσίπρα περί εσωτερικού δημοψηφίσματος ή εκτάκτου συνεδρίου άμεσα.

«Θα ήθελα να ρωτήσω τον κ. Τσίπρα», ανέφερε η κ. Γεννηματά, «θα κάνει επιτέλους το αποφασιστικό βήμα και τη στροφή προς το ρεαλισμό και την πραγματικότητα ή θα συνεχίσει να είναι όμηρος των συνιστωσών του κόμματάς του; Αλήθεια, μπορεί να μας απαντήσει κάποιος το μέλλον της χώρας, η διαπραγμάτευση, η εξειδίκευση των μέτρων, η υπογραφή και ψήφιση του μνημονίου εξαρτάται από τα κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τις αποφάσεις τους; Ας σοβαρευτούμε επιτέλους», κατέληξε.

Η κ. Γεννηματά, η οποία ξεκίνησε σήμερα περιοδείες ανά την Ελλάδα ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε δηλώσεις της επεσήμανε ότι η επιλογή της Λάρισας ως πρώτου σταθμού των επισκέψεών της, έχει συμβολικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα

About totritomati