Home / Internet / Στους 10 καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς του κόσμου η Ελλάδα σύμφωνα με το CNN.

Στους 10 καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς του κόσμου η Ελλάδα σύμφωνα με το CNN.

Διεθνώς αναγνωρισμένη για τις γεύσεις της, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα με τους 10 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου για τους foodies, όπως τους ψήφισαν οι αναγνώστες του CNN.

Οι γνήσιοι foodies δεν διαλέγουν ποτέ έναν ταξιδιωτικό προορισμό με βάση μόνο τα αξιοθέατα, τις παραλίες και γενικά τα must do & see κάθε τόπου. Κάθε ταξίδι είναι και μια ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες γεύσεις. To CNN, λοιπόν, θέλοντας να βρει τις 10 καλύτερες προτάσεις για γαστρονομικό ταξίδι έκανε πρόσφατα μια δημοσκόπηση μέσω Facebook.

Για την Ελλάδα που ψηφίστηκε στην 9η θέση έγραψαν τα εξής:
“Το να ταξιδεύεις και να τρως στην Ελλάδα μοιάζει σαν όνειρο από ιλουστρασιόν εξώφυλλο περιοδικού που γίνεται πραγματικότητα, αλλά χωρίς photoshop.
Καταγάλανα νερά, λευκά σπίτια, ελιές, φέτα, πολύχρωμες σαλάτες και ψητά κρέατα όλα μαζί συνθέτουν τη νόστιμη εικόνα της Ελλάδας.
Όσο για το μυστικό που κάνει την ελληνική κουζίνα να ξεχωρίζει; Το ελαιόλαδο, ένα θεϊκό δώρο και αναμφισβήτητα το καλύτερο ελληνικό εξαγώγιμο προϊόν που επηρεάζει τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το φαγητό και την υγιεινή διατροφή σε όλο τον κόσμο.”

Αναλυτικά η λίστα όπως την ψήφισαν οι αναγνώστες του CNN:
1. Ταϊβάν
2. Φιλιππίνες
3. Ιταλία
4. Ταϊλάνδη
5. Ιαπωνία
6. Μαλαισία
7. Χονγκ Κονγκ
8. Ινδία
9. Ελλάδα
10. Βιετνάμ

 

ΠΗΓΗ: olivemagazine.gr

About maryav