Home / Αθλητισμός / Στα αρχικά πλάνα του Στραματσόνι αρχίζει και μπαίνει ο Εσιέν

Στα αρχικά πλάνα του Στραματσόνι αρχίζει και μπαίνει ο Εσιέν

Δύο προπονήσεις έκαναν χθες στον Παναθηναϊκό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να φανερώνει κάποιες από τις σκέψεις του όσον αφορά την ενδεκάδα της ομάδας εν όψει του επικείμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όπως γράφει η «Πράσινη», ο Ιταλός τεχνικός σε μία άσκηση τακτικής με 4-4-2 είχε τον Μικαέλ Εσιέν δίπλα στον Τάσο Λαγό, ενώ λίγο αργότερα ο Γιώργος Κουτρουμπής έπαιξε αντί του Γκανέζου μέσου.

Ο 39χρονος προπονητής φαίνεται πως σκέφτεται πολύ σοβαρά να συμπεριλάβει στην αποστολή τον 32χρονο χαφ, ενώ στις χθεσινές ασκήσεις είχε στα πλάγια τον Ζέκα και τον Ατζαγκούν, δεξιά και αριστερά, αντίστοιχα.

Στην άμυνα ήταν οι Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ και Νάνο, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκαν οι Κλωναρίδης και Πέτριτς. Ωστόσο, ο Μπεργκ είχε υποχρεώσεις με τη Σουηδία που προκρίθηκε χθες στην τελική φάση του Euro 2016 και ο Πράνιτς – από την πλευρά του – έχει κάποιες πιθανότητες να ξεκινήσει ως βασικός.

Μάλιστα, ο Στραματσόνι είχε τετ-α-τετ με τον Κροάτη, ο οποίος φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στους προσαγωγούς και ήταν ένας από τους λόγους που επέστρεψε νωρίτερα από την εθνική του ομάδα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

πηγή:http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/to-skeftetai-gia-esien-o-stramatsoni/3122665

About basilis progressive