Home / Αθλητισμός / ΑΕΚ / Σαν τρελός για Λεωφόρο ο Πογιέτ

Σαν τρελός για Λεωφόρο ο Πογιέτ

«Φτιαγμένος» ήρθε στην ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ! Ο νέος τεχνικός της Ένωσης ζήτησε απ’ τους ανθρώπους της ομάδας να την αναλάβει με το… καλημέρα, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τι κι αν ήρθε στην Ελλάδα χθες; Τι κι αν ακόμα δεν έχει προπονήσει την ΑΕΚ; Ο νέος τεχνικός της είναι «φτιαγμένος» για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και το ‘δειξε με το καλημέρα!

Ο Γκουστάβο Πογέτ, λοιπόν, ζήτησε από τους ανθρώπους της Ένωσης να την αναλάβει άμεσα και να καθίσει στον πάγκο, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν η επιθυμία του θα «ευδοκιμήσει», καθώς υπάρχουν κάποια διαδικαστικά θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν.

Υπάρχει, όμως, αισιοδοξία πως αυτό θα συμβεί αμέσως μετά τις υπογραφές των συμβολαίων (είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή) και ο Ουρουγουανός θα κάνει ντεμπούτο στη Λεωφόρο.

Μια επιθυμία που όπως είναι φυσικό, δείχνει ότι ο Πογέτ είναι «διαβασμένος» για τη νέα του ομάδα, δεν φοβάται το… ρίσκο (αφού αν τελικά πάει Λεωφόρο αυτό θα γίνει με… 1,5 προπόνηση) και ήδη κάνει «γκελ» στον κόσμο!

πηγή sport fm

About m bonsu