Home / Ειδήσεις / Σακάτεψε στο ξύλο τη γυναίκα του σε χωριό των Τρικάλων!

Σακάτεψε στο ξύλο τη γυναίκα του σε χωριό των Τρικάλων!

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Ο 42χρονος δράστης και η γυναίκα του διαπληκτίζονταν μέσα στη μονοκατοικία τους όταν εκείνος άρχισε να την χτυπά με μανία με ένα ξύλο

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι άνδρες της Ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, για να εντοπίσουν ένα «νταή» κάτοικο δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Πύλης ο οποίος σακάτεψε στο ξύλο τη σύζυγό του χτυπώντας την ανελέητα με ένα ξύλινο ρόπαλο!

Ο 42χρονος δράστης και η γυναίκα του ηλικίας 32 χρόνων διαπληκτίστηκαν μέσα στη μονοκατοικία τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Ξαφνικά, ο άνδρας άρπαξε ένα ξύλο και άρχισε να χτυπά με μανία την άτυχη σύζυγό του, που σωριάστηκε αιμόφυρτη στο δάπεδο με πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα της!

Η 32χρονη μεταφέρθηκε σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου της παρασχέθηκε ιατρικά φροντίδα και στην συνέχεια πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, όπου υπέβαλλε μήνυση κατά του συζύγου της.

Όμως, ο 42χρονος είχε εξαφανιστεί και οι αστυνομικοί τον αναζητούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

πηγή : protothema.gr

About Kostas Athanasoulis