Home / Πολιτική / Σήμερα η ελληνική πρόταση στους αρχηγούς των κομμάτων

Σήμερα η ελληνική πρόταση στους αρχηγούς των κομμάτων

Τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με την ελληνική πρόταση που θα κατατεθεί τους δανειστές θα μάθουν σήμερα οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων της Βουλής, καθώς θα λάβουν εντός της ημέρας στα χέρια τους το κείμενο της ελληνικής πρότασης.
Ήδη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη και τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, Οικονομίας Γιώργο Σταθάκη και Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός είχε σήμερα τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Σταύρο Θεοδωράκη, Φώφη Γεννηματά και Δημήτρη Κουτσούμπα, τους οποίους και ενημέρωσε για την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Σε δηλώσεις του προς τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, λέγοντας ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία το συντομότερο δυνατό, ενώ παράλληλα απέρριψε τα περί κρυφού σχεδίου για Grexit και επιστροφή στη δραχμή.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με πληροφορίες από το «Βήμα», δεν αποκλείεται να συγκληθεί εκ νέου το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, την Παρασκευή ή το Σάββατο.

About totritomati