Home / Ειδήσεις / Π. Καμμένος: Κάποια στιγμή η Ιστορία θα αποκαλύψει τις πιέσεις που δέχτηκε η ελληνική κυβέρνηση

Π. Καμμένος: Κάποια στιγμή η Ιστορία θα αποκαλύψει τις πιέσεις που δέχτηκε η ελληνική κυβέρνηση

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρει ότι παρά το ασφυκτικό πλαίσιο εφαρμογής του μνημονίου, η νέα κυβέρνηση, ως συνέχεια της επτάμηνης συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα διαπραγματευτεί σκληρά για να ελαφρύνει το μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού που έπεσε θύμα της κρίσης.

Προέταξε ως επείγοντα προς επίλυση θέματα την επαναλειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την μείωση της ανεργίας, την επαναλειτουργία της οικοδομής, την δημιουργία ζωνών χαμηλής φορολόγησης στα νησιά και την παραμεθόριο και την παροχή κινήτρων στον αγροτικό κόσμο.

Αναφέρει ότι από τούδε και στο εξής οι ΑΝΕλ μπορούν να βοηθήσουν και στο τεχνικό επίπεδο της διαπραγμάτευσης.

Επισημαίνει επίσης, ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφερε να αποφύγει στις διαπραγματεύσεις την παγίδα Σόιμπλε που οδηγούσε στην έξοδο της χώρας από την ΕΕ και την μετατροπή της σε «αποθήκη» ανθρώπων.

Σε ότι αφορά το προσφυγικό-μεταναστευτικό επισημαίνει ότι αποτελεί συνολικό ζήτημα της ΕΕ και η λύση συνίσταται στην επιστροφή των προσφύγων στο σπίτι τους.
Ο κ. Καμμένος καλεί σε υπερψήφιση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ως αποδεδειγμένης δύναμης σταθερότητας και σε κυβερνητικό επίπεδο και ως δύναμης εγγύησης σειράς σοβαρών ζητημάτων που αφορούν την χώρα.

About Panos Dreamer