Home / Βίντεο / Η τριλογία της απόκλισης:Αφοσίωση – Δείτε το trailer

Η τριλογία της απόκλισης:Αφοσίωση – Δείτε το trailer

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Αφοσίωση» (The Divergent Series: Allegiant), το τρίτο μέρος της επιτυχημένης σειράς ταινιών «Τριλογία της Απόκλισης», που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο-φαινόμενο της Βερόνικα Ροθ, κυκλοφόρησε και μας ταξιδεύει σε ένα καινούργιο κόσμο, πολύ πιο επικίνδυνο από πριν γεμάτο δράση.

 

Η χωρισμένη σε φατρίες κοινωνία στην οποία πίστευε κάποτε η Τρις Πράιορ έχει καταρρεύσει από τη βία και τις μάχες για την εξουσία και έχει σημαδευτεί από την απώλεια και την προδοσία.

 

Μαζί με τον Τομπάιας αποφασίζουν να αφήσουν την μοναδική πόλη και οικογένεια που έχουν γνωρίσει ποτέ και να περάσουν τον φράχτη με σκοπό να βρουν μια ειρηνική λύση.

 

Όμως η νέα πραγματικότητα της Τρις είναι ακόμη πιο επικίνδυνη από εκείνη που άφησε πίσω της. Προηγούμενες αποκαλύψεις δεν έχουν πλέον νόημα και εκρηκτικές νέες αλήθειες αλλάζουν τις καρδιές εκείνων που αγαπά.

 

Η Τρις και ο Τομπάιας πρέπει να αποφασίσουν γρήγορα ποιον θα εμπιστευτούν καθώς μια ανελέητη μάχη αναφλέγεται πέρα από τους τοίχους του Σικάγο που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα.

 

Προκειμένου να επιβιώσουν θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με απίστευτες επιλογές θάρρους, αφοσίωσης, θυσίας και αγάπης. Πρωταγωνιστούν: Shailene Woodley, Theo James, Jeff Daniels, Octavia Spencer, Ray Stevenson, Zoe Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Maggie Q, Mekhi Phifer, Daniel Dae Kim και Naomi Watts.

 

Η νέα ταινία θα χωριστεί σε δύο μέρη, The Divergent Series: Allegiant και The Divergent Series: Ascendant.

 

Το πρώτο μέρος Allegiant θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016 και το δεύτερο μέρος Acsendant, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017.

Πηγή: in.gr

 

About Panos Dreamer