Home / Ειδήσεις / Πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της εβδομάδας

Πτώση της θερμοκρασίας από τα μέσα της εβδομάδας

Τρίτη

 

Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βορειοανατολικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο. Οι μέγιστες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά θα φθάσουν κατά τόπους τους 36 με 37 βαθμούς Κελσίου.

Τετάρτη

Στα κεντρικά και βόρεια λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε πτώση στα δυτικά και βόρεια.

Πέμπτη

Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, το κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στα κεντρικά και βόρεια πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία σε πτώση σε όλη τη χώρα.

Πηγή:http://www.deltiokairou.gr/gr/article/69607/ptosi-tis-thermokrasias-apo-ta-mesa-tis-ebdomadas/?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget

About Panos Dreamer