Home / Πρόσωπα / Πρόσωπα της Τετάρτης

Πρόσωπα της Τετάρτης

Το πόσο τραυματική ήταν η πρώτη ερωτική σκηνή που έκανε, αποκάλυψε η ηθοποιός Σάλμα Χάγεκ (φωτ.), για τις ανάγκες της ταινίας «Desperado» το 1995. Η τότε νεαρή Χάγεκ έκανε με αυτή την ταινία το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ στο πλάι του Αντόνιο Μπαντέρας με σκηνοθέτη τον Αντόνιο Ροντρίγκεζ. Η ίδια σημείωσε ότι κανένας δεν την πίεσε, αλλά η εμπειρία ήταν εξαιρετικά δύσκολη. «Δεν μπορούσα να κατεβάσω την πετσέτα. Προσπαθούσαν να με κάνουν να γελάσω, την άφηνα για δύο δευτερόλεπτα και άρχιζα να κλαίω ξανά», δήλωσε.

(…) Η ηθοποιός Σιμόν Ασλεϊ θα μπει στο πλατό της σειράς εποχής «Bridgerton» του Νetflix. Η Ασλεϊ, γνωστή από τη συμμετοχή της στο «Sex Education», θα εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς εποχής, η οποία θεωρείται το μεγαλύτερο πρότζεκτ αυτή την εποχή για τη διαδικτυακή πλατφόρμα.
(…) Ενας από τους μυστήριους «κακούς» του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός Ντάνι Τρέχο, θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του αυτό το καλοκαίρι. Το βιβλίο με τίτλο «My Life of Crime, Redemption, and Hollywood» θα βγει από μια θυγατρική των εκδόσεων Simon & Schuster, ταυτόχρονα σε αγγλικά και ισπανικά. Ο Μεξικανός ηθοποιός πέρασε αρκετά χρόνια στη φυλακή, έγινε πυγμάχος, ξεπέρασε τους εθισμούς του και αναδείχθηκε σε έναν από τους πιο γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ με φιλανθρωπική δράση.

Πηγή

About kathimerini