Home / Αθλητισμός / Πρόκριση στην 8άδα για τις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη

Πρόκριση στην 8άδα για τις Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη

Την πρόκρισή τους στις οκτώ καλύτερες ομάδες στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας, πανηγυρίζουν η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη.

Η Εθνική ομάδα σημείωσε πολύ μεγάλη νίκη, ύστερα από αγώνα-«θρίλερ» 55 λεπτών, απέναντι στις Ισπανίδες Λιλιάνα και Μπακερίθο (νούμερο 5 του ταμπλό), των οποίων επιβλήθηκαν με 2-1 (16-21, 23-21, 15-10) για να προκριθούν στις «8».

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι στιγμής έχουμε παίξει πολύ καλά σε όλα τα ματς, απλά ο όμιλός μας ήταν πολύ δύσκολος κι έτσι ήρθαν οι δύο ήττες. Κόντρα στις Ισπανίδες, οι οποίες φέτος έχουν κάνει εξαιρετική χρονιά, ξέραμε ότι έπρεπε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κι αυτό κάναμε» δήλωσαν οι Ελληνίδες, οι οποίες στις 17:00 το απόγευμα θα παίξουν με τις Γερμανίδες Λούντβιχ και Βάλκενχορστ διεκδικώντας την είσοδο στους ημιτελικούς.

«Η γερμανική ομάδα είναι το φαβορί, δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά, εδώ που έχουμε φτάσει, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και θα διεκδικήσουμε το καλύτερο» υπογράμμισαν Αρβανίτη και Τσιαρτσιάνη, ενόψει της νέας πρόκλησης που τις αναμένει.

 

πηγή:http://sports.in.gr/othersports/article/?aid=1500016270#ref=latestarticles

About basilis progressive