Home / Αθλητισμός / Προβληματισμός για την τωρινή εικόνα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.

Προβληματισμός για την τωρινή εικόνα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε -και- από τη Λαμποράλ Κούτσα και προβλημάτισε εκ νέου με την απόδοσή του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πραγματοποιήσει το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα έχοντας χάσει ήδη τον έναν στόχο της χρονιάς. Η ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βιτόρια δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο βαθμολογικά, πλην όμως επιβεβαίωσε πως η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση ταυτότητας.

Οι ξένοι που αφίχθησαν το καλοκαίρι δεν έχουν πείσει πως μπορούν να βοηθήσουν, ενώ παράλληλα υπάρχει και εμφανέστατο πρόβλημα χημείας. Φυσικά είναι νωρίς για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, πλην όμως η τωρινή εικόνα της ομάδας προβληματίζει έντονα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του αναζητούν τη λύση στο πρόβλημα και συζητούν με τους παίκτες, καθώς το πρόβλημα μοιάζει να μην είναι μόνο αγωνιστικό αλλά και ψυχολογικό. Το αυριανό παιχνίδι με τον Αρκαδικό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει η ομάδα… μία ανάσα και να βρει λίγες ημέρες ηρεμίας εν όψει του αγώνα με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Η περίπτωση Παπανικολάου

Όσο ο Κώστας Παπανικολάου παραμένει ελεύθερος τόσο το όνομά του θα συνεχίσει να… ακούγεται για τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας φόργουορντ δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση από τους Πειραιώτες, πλην όμως αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να υπάρξει προσέγγιση το επόμενο διάστημα.

πηγή

About gus_maverick