Home / Αθλητισμός / ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

Στο 28ο λεπτό το 1-0 με πέναλτι του Μπερμπάτοφ – Το 2-0 από τον Ροντρίγκες στο 31′ και το 3-0 για τον δικέφαλο του Βορρά στο 42ο λεπτό από τον Βίτορ – Οι «πράσινοι» μείωσαν με πέναλτι του Καρέλη, στο 74′

Μόνο κατ’ όνομα είναι ντέρμπι το παιγνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, αφού ο δικέφαλος του Βορρά προηγείται από το πρώτο ημίχρονο των πρασίνων με ένα επιβλητικό 3-0.

Το 1-0 έγινε στο 28ο λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπερμπάτοφ αν και στον Παναθηναϊκό λένε ότι η ανατροπή του Ροντρίγκες από τον Ταυλαρίδη έγινε εκτός μεγάλης περιοχής.

Το 2-0 σημείωσε για τον ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες στο 31ο λεπτό με κοντινή προβολή και το 3-0 με το οποίο ολοκληρώθηκε το εφιαλτικό για τους πράσινους πρώτο ημίχρονο διαμορφώθηκε στο 42ο λεπτό με κεφαλιά του Βίτορ.

Στο 74′, ο Παναθηναϊκός μείωσε σε 3-1 με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Καρέλη, το οποίο είχε κερδίσει ο Μαρινάκης σε ανατροπή του από τον Λέοβατς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προερχόταν από το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη ρωσική Κράσνονταρ, για το Europa League και θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τους χαμένους βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του πήγε στην Τούμπα για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση… βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σάμπο, Λέοβατς, Ροντρίγκες, Μακ, Ζάιρο, Μπερμπάτοφ

Παναθηναϊκός: Στιλ, Νάνο, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Κουτρουμπής, Αμπέντ, Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπεργκ

πηγή: www.protothema.gr

About gus_maverick